Αρχική Τελευταία Νέα Συγκροτήθηκε η κίνηση με το όνομα «Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

Συγκροτήθηκε η κίνηση με το όνομα «Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τη δημιουργία μιας νέας κίνησης στο Δήμο Λεμεσού για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα διεξαχθούν στις 18 Δεκεμβρίου 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας δόθηκαν από στενά πρόσωπα των άμεσα εμπλεκόμενων, η κίνηση με το όνομα «Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» δεν θα συγκροτηθεί μόνο για τις επερχόμενες εκλογές αλλά σκοπεύει να διατηρήσει μια μακράς διάρκειας παρουσία, από και προς τους δημότες της Λεμεσού. Σκοπός όπως λέχθηκε είναι οι πολίτες να έχουν λόγο, να είναι ενεργοί και να μην παρακολουθούν αμέτοχοι τα τεκταινόμενα της πόλης τους. Μάλιστα, υπερτονίζεται ο μη κομματικός χαρακτήρας της Κίνησης και το κοινό όραμα για μια Λεμεσό μακριά από κομματικά συμφέροντα που ενίοτε πλήττουν ή φρενάρουν την ανάπτυξη της πόλης.

Πρόκειται για τη συνέχεια του εγχειρήματος που επιδιώχθηκε μερικά χρόνια πριν, όπου ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τη Λεμεσό θέλησαν να ενώσουν τις φωνές τους και να διεκδικήσουν για τη πόλη τους μακριά από κομματικές σκοπιμότητες και εξαρτήσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, της κίνησης θα πρωτοστατήσει υφιστάμενος Δημοτικός Σύμβουλος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το ουσιαστικό γίγνεσθαι του Δήμου, καθώς επίσης και άλλοι επώνυμοι, ανάμεσα τους και ένας επιτυχημένος νεαρός ηθοποιός που δραστηριοποιείται συνεχώς στον κοινωνικό τομέα.

Ως εκ τούτου η Κίνηση επιθυμεί να εντάξει, με κάλεσμα που θα ακολουθήσει, όλους εκείνους τους πολίτες της Λεμεσού που θέλουν να συμβάλουν στο κοινό καλό της πόλης και των συνδημοτών τους, και να λειτουργήσει περισσότερο σαν μια δεξαμενή σκέψης για την εξεύρεση λύσεων των προβλημάτων της πόλης.

ΠΗΓΗ: online epikerotita

 …