Αρχική ΤΕΠΑΚ Συμμετοχή στον εκπτωτικό κατάλογο για τους φοιτητές του ΤΕΠΑΚ και τους εργαζομένους

Συμμετοχή στον εκπτωτικό κατάλογο για τους φοιτητές του ΤΕΠΑΚ και τους εργαζομένους

Το Γραφείο Φοιτητικής Ζωής και Αποφοίτων, του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, επιθυμεί τη συνεργασία με επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους, μέσω εκπτώσεων προς τους φοιτητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και εάν επιθυμούν και για το προσωπικό του πανεπιστημίου.

Αυτή τη στιγμή φοιτούν στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου 3000 φοιτητές περίπου, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί και εργάζονται 500 άτομα περίπου (Διοικητικό, Ακαδημαϊκό προσωπικό, Συνεργάτες, Ερευνητές, κλπ).

Το Γραφείο Φοιτητικής Ζωής & Αποφοίτων, προτίθεται να δημιουργήσει τον «Ηλεκτρονικό Οδηγό Εκπτώσεων & Προνομίων Φοιτητών και Προσωπικού ΤΕΠΑΚ». Οι επαγγελματίες που επιθυμούν να περιληφθούν στον Οδηγό, θα καταχωρηθούν σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Καταστήματα & Αγορές
  • Φαγητό
  • Διασκέδαση και Ψυχαγωγία
  • Σινεμά και Θέατρο
  • Υπηρεσίες
  • Υγεία και Ομορφιά
  • Διακοπές

Τα οφέλη που ενδέχεται να προκύψουν για κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση που θα ενταχθεί στον Οδηγό είναι μεταξύ άλλων:

  1. Αύξηση του πελατολογίου της ενδιαφερόμενης επιχείρησης μέσα από τη δωρεάν προβολή της σε όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα του ΤΕΠΑΚ, φοιτητές και προσωπικό.
  2. Αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης, με την παροχή έκπτωσης ή/και προνομίων στους φοιτητές και προσωπικό
  3. Έγκαιρη ενημέρωση του αγοραστικού κοινού (φοιτητές / προσωπικό) για νέα προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές, εκπτώσεις, προνόμια που μπορεί να απολαμβάνει 365 μέρες το χρόνο.

Οι φοιτητές και το προσωπικό του Πανεπιστημίου για να επωφεληθούν των εκπτώσεων ή/και ειδικών προνομίων από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, θα πρέπει να επιδείξουν την ταυτότητα του πανεπιστημίου, εφόσον τους ζητηθεί.

Η καταχώρηση στον Οδηγό είναι ΔΩΡΕΑΝ, υπό την προϋπόθεση τήρησης των παρακάτω όρων:

  1. Kάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση για να καταχωρηθεί στον Οδηγό, ΠΡΕΠΕΙ να προσφέρει τουλάχιστον 20% έκπτωση στις τρέχουσες τιμές πώλησης για τους φοιτητές.
  2. Kάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να προσφέρει έκπτωση στο προσωπικό ΤΕΠΑΚ (οποιουδήποτε ποσοστού επί τις τρέχουσες τιμές πώλησης).
  3. Το Γραφείο Φοιτητικής Ζωής του ΤΕΠΑΚ διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτήσει στον Οδηγό, επιχείρηση η οποία δεν δραστηριοποιείται σε αντικείμενα που σχετίζονται με τις ανάγκες των φοιτητών ή/και του προσωπικού.
  4. Το Γραφείο Φοιτητικής Ζωής του ΤΕΠΑΚ διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει άμεσα από τον Οδηγό, επιχείρηση η οποία δεν παραχώρησε τη συμφωνημένη έκπτωση ή/και προνόμια σε φοιτητές και προσωπικό.

Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στον «Οδηγό Εκπτώσεων και Προνομίων», παρακαλώ να συμπληρώσετε την ακόλουθη αίτηση:http://goo.gl/forms/djQaXRHI78 . Αποστείλετε δε το λογότυπο της εταιρείας σας σε μορφή .jpeg στο email [email protected] .Για πληροφορίες απευθύνεστε στο τηλέφωνο 25002415….