Αρχική ΑΕΛ Συνάντηση Ανδρέα Σοφοκλέους και Γιώργου Φραντζή, πρώην και νυν πρόεδρος συζήτησαν τρόπους...

Συνάντηση Ανδρέα Σοφοκλέους και Γιώργου Φραντζή, πρώην και νυν πρόεδρος συζήτησαν τρόπους συνεργασίας για το καλό της ΑΕΛ

Η Διοίκηση της ΑΕΛ ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης για την συνάντηση μεταξύ των Ανδρέα Σοφοκλέους και Γιώργου Φραντζή.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ θέλει να ενημερώσει τους χιλιάδες φίλους της ομάδας ότι έπειτα από το τελευταίο κάλεσμα του Προέδρου της ΑΕΛ Ανδρέα Σοφοκλέους για οικονομική και όχι μόνο βοήθεια από πρώην Προέδρους, Παράγοντες ή όποιους άλλους μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν την ΑΕΛ, ο πρώην Πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Γιώργος Φραντζής επικοινώνησε με τον νυν Πρόεδρο κ. Ανδρέα Σοφοκλέους, με αποτέλεσμα οι δυο Πρόεδροι να συναντηθούν στα γραφεία του Ανδρέα Σοφοκλέους μέσα σε άριστο κλίμα και να συζητήσουν για αρκετή ώρα διάφορα ζητήματα που αφορούν την ομάδα.

Ο κ. Γ. Φραντζής ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται για την προεδρία, αλλά για να βοηθήσει στο βαθμό του δυνατού, αφού αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες της ομάδας. Όπως ανέφερε στον ίδιο τον Πρόεδρο της ΑΕΛ θεωρεί ότι τώρα είναι η στιγμή που ο κάθε ΑΕΛίστας ο οποίος έχει την ευχέρια να βοηθήσει θα πρέπει να το πράξει άμεσα. Ο πρώην Πρόεδρος ζήτησε από τον Ανδρέα Σοφοκλέους να πληροφορηθεί τα πάντα γύρω από τα της ΑΕΛ όπως και έγινε, έτσι ώστε να ξέρει από πρώτο χέρι ότι αφορά Σωματείο και Εταιρεία για να μελετήσει το ενδεχόμενο του τρόπου που θα βοηθήσει.

Ο κ. Ανδρέας Σοφοκλέους προσκάλεσε και αναμένει και δεύτερη συνάντηση στο άμεσο μέλλον, έτσι ώστε να διαφανεί με ποιο τρόπο θα βοηθήσει ο κ. Γ. Φραντζής.

Σε μια άλλη εξέλιξη Ομάδα Επιχειρηματιών ΑΕΛιστών έχει ξεκινήσει συναντήσεις για να συσταθεί Σωματείο στήριξης της ΑΕΛ και της εκάστοτε Διοίκησης.

Όπως πληροφορηθήκαμε οι ενέργειες είναι αρκετά προχωρημένες και η Επίσημη ΑΕΛ θέλει να καλέσει όσους μπορούν να συνδράμουν οικονομικά ή αλλιώς να επικοινωνήσουν με τα συγκεκριμένα άτομα και να συμμετέχουν σε αυτή την Ομάδα….