Αρχική Τελευταία Νέα Συνάντηση αύριο για το νεο γήπεδο στη Λεμεσό, τα λύμματα καθυστέρησαν την...

Συνάντηση αύριο για το νεο γήπεδο στη Λεμεσό, τα λύμματα καθυστέρησαν την άδεια

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «sports1» ο πρόεδρος του σωματείου του Απόλλωνα, Μαρίνος Ευσταθίου, είπε ότι αύριο Τρίτη έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον ΚΟΑ όπου θα συζητηθεί το θέμα ανέγερσης νέου γηπέδου στη Λεμεσό.

«Όλοι καθόμαστε στα κάρβουνα για το θέμα του γηπεδικού. Τουλάχιστον τη νέα χρονιά δεν πρόκειται να γίνει ένας τελικός σε καινούριο γήπεδο αλλά σε δυο χρόνια από σήμερα πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση.  Η περίοδος που θα χρειαστεί είναι περίπου 18 με 20 μήνες. Τελειώνει και το θέμα της πολυπόθητης άδειας από τα αρμόδια τμήματα της επαρχιακής διοίκησης. Είχαμε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα όσον αφορά με τα λύματα του γηπέδου που μας καθυστέρησε», τόνισε αρχικά και συνέχισε…

«Αύριο είναι προγραμματισμένη συνάντηση στα γραφεία του ΚΟΑ. Μπορεί να προκύψει μια αλλαγή στην ημερομηνία όμως με τα μέχρις στιγμής δεδομένα η συνάντηση θα γίνει αύριο. Είναι έτοιμα τα χαρτιά με τις προσφορές. Είχαμε μια καθυστέρηση 2 με 3 μήνες. Μόλις τελειώσει το στάδιο των προσφορών τότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης».

 …