Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Συνάντηση των πρωταγωνιστών της κατάκτησης του πρωταθλήματος 2006, ζήτησε και πάλι πρωτάθλημα...

Συνάντηση των πρωταγωνιστών της κατάκτησης του πρωταθλήματος 2006, ζήτησε και πάλι πρωτάθλημα ο Φρέντυ

Στο Columbia Plaza πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η συνάντηση των πρωταγωνιστών της κατάκτησης του πρωταθλήματος για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ το 2006, μια εκδήλωση που έγινε με πρωτοβουλία Τζον-Πολ Φρέντι.

Στην εκδήλωση προσήλθαν ακόμη οι Μπερντ Στάγκε, Ντίμης Κίρζης, Νίκος Κίρζης, Μαρίνος Ευσταθίου, Φοίβος Βάκη, Δρ. Γιάννος Ιωάννου, Γιώργος Παπαγιάννης, Φρίξος Σαββίδης, Γιώργος Παυλίδης, Δώρος Αντωνίου, Πάμπος Γεωργιάδης, Παύλος Αριστοδήμου, Γιάννης Βιολάρης, Χρίστος Ποταμίτης, Μάριος Λευκαρίτης, Βάσος Μελαναρκίτης, Λούκας Σόσιν, Θεοφίλου, Αυγουστή, Μποκτάν, Καρίμ, Αρίγκ, Δημητρίου, Χριστοφή, Παής, Ιωάννου, Λάμπρου, Πολυκάρπου.

Ο Τζον-Πολ Φρέντι στην σύντομη ομιλία του δήλωσε περήφανος για την κατάκτηση του φετινού κυπέλλου ενώ ζήτησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην νεα χρονιά με τον πρόεδρο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Νίκο Κίρζη να ανταπαντά ότι δεν μπορεί να υποσχεθεί ότι το πρωτάθλημα θα το κερδίσουν αήττητοι.

Ποδοσφαιριστές της περιόδου αυτής, δηλαδή του 2006 έστειλαν μηνύματα μέσω διαδικτύου (Κορλόφκσι, Πίντο, Πάιβα, Μουστάκας, Σίμπικ, Ντουάρτε) ενώ σκολούθησε φιλμάκι με τις καλύτερες στιγμές του φετινού ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Συγκινητική ήταν και η στιγμή στην παρουσίαση σύντομου αφιερώματος στον αδικοχαμένο Γκάμπορ Ζαβάντσκι….