Αρχική Λεμέσιος Σχεδόν διακόσιες ομάδες για προετοιμασία, αρκετές και στη Λευκωσία, καμμιά, μα ούτε...

Σχεδόν διακόσιες ομάδες για προετοιμασία, αρκετές και στη Λευκωσία, καμμιά, μα ούτε μια, στη Λεμεσό

Σύμφωνα με όσα μαθαίνω που φίλους μου, ποτζίει τζιε ποδά, πολλές ομάδες και ιδιαίτερα από την Ρωσία που πήγαιναν Τουρκία και δεν θα πάνε φέτος, θα έλθουν για να ξεχειμωνιάσουν στην Κύπρο.

Δηλαδή τώρα που στις χώρες τους εν παγωνιές και τα πρωταθλήματα είτε σταμάτησαν, είτε έχουν ολοκληρωθεί, θα έλθουν στο νησάκι μας για να κάνουν προετοιμασία τιζε να βράσουν λίγο.

Με όσα λοιπόν έμαθα και κάμνοντας τις σούμες, περίπου διακόσιες ομάδες θα έλθουν μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου για να κάνουν προετοιμασία εδώ και ο αριθμός δεν είναι υπερβολικός, ίσως συντηρητικός.

Γιατί όμως τα γράφω όλα αυτά; Γιατί θέλω να σας ανακοινώσω ότι απ΄όλες αυτές τις ομάδες, δηλαδή τον χειμερινό μας τουρισμό, γιατί πάνω σε αυτούς βασίζεται ο ΚΟΤ, καμμιά δεν θα έλθει στη Λεμεσό.

Αντίθετα κι΄όσο κι΄αν σας ακουστεί παράξενα, τουλάχιστον πολλές από τις ομάδες αυτές θα καταλήξουν στην πρωτεύουσα γιατί ο ΚΟΑ έχει βαφτίσει το Μακάριο σαν προπονητικό κέντρο.

Ενώ στη Λεμεσό που να προπονηθεί μια ομάδα; Μιλάμε τώρα για μια ολόκληρη Λεμεσό, αυτήν που μόνοι μας χαρακτηρίζουμε την καλύτερη πόλη της Μεσογείου, την πιο όμροφη και τα λοιπά.

Και για να σας δώσω να καταλάβετε για το τι ομάδες θα πάνε να δούνε τα τισσιά στην “χώρα”, μιλάμε ας πούμε για την Ντόρτμουντ, την Παρτιζάν και τον Ερυθρό, την ΤΣΣΚΑ και άλλες.

Το παρών κείμενο απευθύνεται μόνο στους αρμοδίους της πόλης μας!

ο ΛΕΜΕΣ ιος…