Αρχική ΤΕΠΑΚ Σύσσωμη η ηγεσία του ΤΕΠΑΚ ανηφόρησε τον λόφο του Προεδρικού, υποσχέσεις για...

Σύσσωμη η ηγεσία του ΤΕΠΑΚ ανηφόρησε τον λόφο του Προεδρικού, υποσχέσεις για ανάπτυξη

Σύσσωμη η ηγεσία του Πανεπιστημίου επισκέφθηκε την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, με σκοπό να τον ενημερώσει διά ζώσης για τις εξελίξεις και τον στρατηγικό σχεδιασμό του Πανεπιστημίου, τις αναπτυξιακές ανάγκες και άλλες προοπτικές οι οποίες θα ενισχύσουν τον ρόλο του Πανεπιστημίου στον εκπαιδευτικό και ερευνητικό τομέα στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Το Πανεπιστήμιο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Στάθης Παπαδάκης, ο Πρύτανης Καθηγητής Ανδρέας Αναγιωτός, ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Πανίκος Λεωνίδου, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων Καθηγητής Διόφαντος Χατζημιτσής, ο Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών Δρ.Κώστας Χόππας, ο κ. Μιχάλης Μιχαήλ Μέλος του Συμβουλίου και Πρόεδρος των Επιτροπών Οικονομικών και Κτηρίων του Συμβουλίου και ο κ. Άργης Μάρκαρης, Πρόεδρος του Σωματείου «Φίλοι του ΤΠΚ».

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ.Κώστας Καδής ενημέρωσε με τη σειρά του τον Πρόεδρο για θέματα τα οποία αφορούν το Πανεπιστήμιο και τα οποία Υπουργείο και Πανεπιστήμιο χειρίζονται από κοινού και σε πλήρη συνεργασία.

Ο Πρόεδρος της ΚΔ διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός στην ανάπτυξη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και θα συμβάλει ο ίδιος σε διαδικασίες οι οποίες θα διευκολύνουν και θα αναδείξουν το έργο του Πανεπιστημίου. Επίσης δήλωσε ότι σύντομα θα επισκεφθεί το ΤΠΚ….