Αρχική ΑΕΛ Τα διαρκείας θα κρίνουν την πιθανή υπέρβαση στην ΑΕΛ κι΄αυτή αν γίνει...

Τα διαρκείας θα κρίνουν την πιθανή υπέρβαση στην ΑΕΛ κι΄αυτή αν γίνει ίσως να είναι ο Ντόσσα

Όπως είναι γνωστό η διοίκηση της ΑΕΛ έχει βγάλει στην αγορά τα εισιτήρια διαρκείας αρκετά νωρίς θέλοντας να πιάσει κατ΄αρχάς τον σφυγμό των Αελιστών για το ενδιαφέρον τους να βοηθήσουν έστω με αυτό τον ελάχιστο τρόπο οικονομικά αλλά δίνοντας και σημαντικά κίνητρα αν τα εισιτήρια πληρωθούν μέχρι τέλος Μάιου κάτι που θα προσφέρει οικονομική ρευστότητα σε μια δύσκολη εποχή.

Η καταληκτική ημερομηνία για την αγορά εισητηρίου διαρκείας με έκπτωση είναι βεβαίως η 31η Μαίου και θα λέγαμε ότι δεν υπάρχει ικανοποιητική ανταπόκριση μιας και τα 300-400 διαρκείας που έχουν αγοραστεί μέχρι στιγμής δεν είναι κι΄ο αριθμός που θα σε κάνει να τρελαθείς. Κι΄επειδή στην φετινή ΑΕΛ δεν θα υπάρξουν οι οικονομικές υπερβάσεις, τα διαρκείας ίσως κρίνουν μια τέτοια μεταγραφή.

Όπως λοιπόν μαθαίνουμε και δεδομένου ότι στις λιγοστές θέσεις που παραμένουν κενές για την συμπλήρωση του ρόστερ υπάρχει μια ακόμη θέση κεντρικού αμυντικού, δεν αποκλείεται να γίνει τελικά η υπέρβαση για την επιστροφή στην ομάδα του Ντόσσα Τζούνιορ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να επιστρέψει αλλά έχει ένα καλό συμβόλαιο στην Τουρκία. Βεβαίως κι΄ο Πάμπος θα ήθελε τον Ντόσσα.

Όλα όμως κρίνονται από το οικονομικό και η κίνηση των διαρκείας βοηθά σε αυτό. Αν είναι να γίνει κάτι θα το δούμε σύντομα…….