Αρχική Λεμέσιος Τα φρέσκα, τα παλιά και τα αρρωστημένα μυαλά, κράτα ρε φίλε γερά!

Τα φρέσκα, τα παλιά και τα αρρωστημένα μυαλά, κράτα ρε φίλε γερά!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Πλατεία Ηρώων το 4ο Rock Festival το οποίο διοργανώνουν δυο από τα πιο ζωαντανά κύτταρα της πόλης μας, ο ραδιοσταθμός ΚΑΝΑΛΙ 6 και το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού.

Χιλιάδες κόσμου μαζεύτηκαν στην παραμελημένη από τον Δήμο Λεμεσού Πλατεία Ηρώων και έζησαν χωρίς να πληρώσουν ένα ευρώ, μια μαγική βραδιά κάτω από τους ήχους και τις μουσικές των ροκ συγκροτημάτων της πόλης μας.

Αυτό που θέλω όμως να θίξω με την παρέμβαση μου είναι κάτι το οποίο συνέβηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Μικρόφωνο στον Πολίτη στο ΚΑΝΑΛΙ 6 όπου κάποιος συμπολίτης μας διαμαρτυρήθηκε γιατί είχε κλείσει ο δρόμος στην Πλατεία Ηρώων για να στηθεί η σκηνή.

Αυτός ο συμπολίτης είναι η περίπτωση με τα αρρωστημένα μυαλά. Και δυστυχώς έχουμε πολλά τέτοια μυαλά τόσο στην πόλη μας αλλά και στην πατρίδα μας γενικότερα. Ενοχλήθηκε λοιπόν ο τύπος γιατί να κλείσει ένα δρομάκι από τα χίλια από τα οποία θα μπορούσε να περάσει.

Τι φταίει και υπάρχουν και συντηρούνται και βγαίνουν και μιλούν αυτά τα αρρωστημένα μυαλά; Φταίνε τα παλιά μυαλά. Τα μυαλά που τους ανέχονται τα μυαλά  που δεν παίρνουν τις αποφάσεις για ριζικές αλλαγές, που δεν θέλουν ή φοβούνται να κάνουν τομές.

Και πλέον το λέμε ξακάθαρα ότι η Λεμεσός θα πρέπει να περάσει απέναντι, να κάνει το μεγάλο άλμα, να αλλάξει εποχή. Αυτό θα το πετύχει, θα το κάνουν μόνο τα φρέσκα μυαλά. Αυτά τα φρέσκα μυαλά είναι και τα μόνα που μπορούν να θεραπεύσουν τα αρρωστημένα μυαλά.

Κι΄αφου διευκρινήσω ότι είτε τα φρέσκα, τα παλιά ή τα αρρωστημένα μυαλά, δεν καθορίζονται από την ηλικία του εγκεφάλου που τα φιλοξενεί. Καθορίζονται από τις πράξεις τις οποίες κάνουν οι άνθρωποι που έχουν τον κάθε εγκέφαλο και το κάθε μυαλό.

Σας χαιρετώ με το σλόγκαν του 4ου Rock Festival θέλοντας έτσι να συγχαρώ και πάλι τους διοργανωτές αλλά και να στείλω σε όλους τους Λεμεσιανούς που υποφέρουν από τα αρρωστημένα μυαλά το μήνυμα της ελπίδας. Κράτα ρε φίλε γερά!

ο  ΛΕΜΕΣ ιος…