Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ “Τεράστιο πλήγμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, τόσο σε οικονομικό όσο...

“Τεράστιο πλήγμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, τόσο σε οικονομικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο”

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας, αναφέρεται στην τιμωρία της ομάδας από τον Αθλητικό Δικαστή.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ αισθάνεται την ανάγκη να τοποθετηθεί για την χθεσινοβραδινή τιμωρία της ομάδας μας αναφορικά με τα όσα προσβλητικά για την ιστορία του συλλόγου ακολούθησαν του τελικού κυπέλλου της 18ης Μαΐου.

Το βράδυ της Τετάρτης (01/06) γνωστοποιήθηκε η βαρύτατη τιμωρία η οποία επιβλήθηκε δικαίως στην ομάδα μας και η οποία θα αποτελέσει ένα τεράστιο πλήγμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, τόσο σε οικονομικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Πλήγμα το οποίο θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους στον μέγιστο βαθμό.Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν θέση στον Απόλλωνα Λεμεσού, ο οποίος μέσα από σκληρή δουλειά και θυσίες επανήλθε στην ελίτ του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Στον δικό μας αγώνα έχουμε σύμμαχο τους χιλιάδες υγιείς σκεπτόμενους φίλους του συλλόγου οι οποίοι αποτελούν και την μεγάλη του δύναμη.

Ευελπιστούμε ότι οι σκηνές της 18ης Μαΐου θα αποτελέσουν μια μακρινή εικόνα για τον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα και το Κυπριακό Ποδόσφαιρο γενικότερα και όλοι μαζί ενωμένοι και μονιασμένοι να προχωρήσουμε για να εκπληρώσουμε τους μεγάλους μας στόχους σε Κύπρο και Ευρώπη.

Διοικητικό ΣυμβούλιοΑπόλλων Λεμεσού

 …