Αρχική Φούρπος Την βδομάδα που μας πέρασε οι διοικήσεις ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ΑΕΛ πέτυχαν σημαντικές...

Την βδομάδα που μας πέρασε οι διοικήσεις ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ΑΕΛ πέτυχαν σημαντικές νίκες σε βάρος αυτής του ΑΠΟΕΛ, ας τους προβληματίσει αυτό

Την βδομάδα που μας πέρασε, αυτή που ολοκληρώθηκε απόψε, οι διοικήσεις ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ΑΕΛ πέτυχαν σημαντικές νίκες σε βάρος της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ. Δυο καθαρές νίκες σε νόμιμα και ξεκάθαρα και με βάση τις προκηρύξεις πλαίσια.

Αρχικά ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ κάνοντας επιτέλους χρήση του δικαιώματος για να παραχωρήσει μόλις το 10% των εισιτηρίων στην φιλοξενούμενη ομάδα, ανάγκασε στο τέλος τον ΑΠΟΕΛ να αγωνιστεί χωρίς οπαδούς και ίσως κι΄αυτό να βοήθησε στο θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη η ΑΕΛ δεν δελεάστηκε από καμμιά υπόσχεση και καμμιά προτροπή ούτε του ΑΠΟΕΛ αλλά ούτε και της ΚΟΠ και παρέμεινε σταθερή στο τι η προκήρυξη αναφέρει για τον τελικό κυπέλλου επιμένοντας αυτός να γίνει στο ΓΣΖ κι΄όχι στο ΓΣΠ όπως ήθελαν αυτοί.

Το αποτέλεσμα για την ΑΕΛ στο αγωνιστικό θα το μάθουμε το βράδυ της 20ης Μαίου, όπως θα μάθουμε σε δυο εβδομάδες πόση αξία είχε τελικά η σημερινή νίκη του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Αυτό όμως το οποίο από τώρα γνωρίζουμε είναι ότι ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και ΑΕΛ έδειξαν ότι μπορούν.

Κι΄αυτό που θα έπρεπε να κάνουν από χρόνια επιτέλους το έκαναν την βδομάδα αυτή. Δεν σκέφτηκαν τα λεφτά, τα περισσότερα εισητήρια, το οποιοδήποτε άλλο δέλεαρ, δεν υπέκυψαν στις πιέσεις της ΚΟΠ και αν μη τι άλλο έδειξαν αυτοσεβασμό. Αυτό ας τους προβληματίσει.

Υ.Γ. Ένα ερώτημα και μια ευχή. Ευχή να έχουμε και τους δυο τίτλους στην Λεμεσό. Ερώτημα, τι χρειαζόταν όλος αυτός ο “στρατός” και πόσα στοίχησε για μόλις δέκα άτομα, τους διοικούντες του ΑΠΟΕΛ που ήλθαν για το παιγνίδι στην Λεμεσό;

ο φούρπΟς…