Αρχική Φούρπος Τι ήταν αυτό που έκανε τον Πρόεδρο της ΚΟΠ να είναι τόσο...

Τι ήταν αυτό που έκανε τον Πρόεδρο της ΚΟΠ να είναι τόσο χαρούμενος; H κακή διαιτησία, οι άδειες κερκίδες ή το ότι το κέρδισε η ΑΕΛ; Δεν πάει τ

Πανευτυχής έδειχνε ο πρόεδρος της ΚΟΠ φωτογραφιζόμενος ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου του Super Cup στον Μάριο Νικολάου.

Κι΄αν κάποιος δεν ήξερε, δεν γνώριζε, κάποιος τελοσπάντων από τον πλανήτη ΑΡΗ ή έστω το φεγγάρι, αν έβλεπε αυτός ο κάποιος την πιο πάνω φωτογραφία, θα νόμιζε ότι ο “Βασιλιάς”, είναι λέοντας.

Μα έλα που δεν είναι; Μα έλα που η όλη διοργάνωση του πρώτου τίτλου της φετινής χρονιάς ήταν μάλλον αποτυχημένη. Αυτό το καταμαρτυρούσαν αρχικά οι άδειες εξέδρες.

Καμμιά πεντακοσαριά στην κερκίδα της ΑΕΛ, μπορεί και λιγότεροι σ΄αυτή του ΑΠΟΕΛ και καμμιά χιλιάδα το πολύ στην δυτική εκεί που πάνε όλοι οι μουκτητζήδες, οι προύχωντες με τις προσκλήσεις.

Σκεφτήκατε καθόλου τι θα γινόταν αν το παιγνίδι αυτό γινόταν στην Λεμεσό; Θα είχαμε αυτή την εικόνα στις κερκίδες ή μήπως κάτι διαφορετικό; Το σκεφτήκατε Πρόεδρε της ΚΟΠ έστω και τσας;

Γιατί πουθενά και σε καμμιά χώρα δεν είναι μόνιμη εντολή το ότι ο αγώνας για το Super Cup θα γίνεται κάθε χρόνο στην πρωτεύουσα και στην έδρα τους ενός  εκ των δυο αντιπάλων. Όπως εδώ.

Πέραν τούτου. Γιατί ήταν τόσο χαρούμενος ο Πρόεδρος; Για τα μαύρα χάλια της διαιτησίας; Για την προσπάθεια του κ.Νικολαίδη να μας υπενθυμίσει ότι ήταν και είναι πάντα οπαδός του ΑΠΟΕΛ;

Μα αυτό είναι σε όλους μας γνωστό. Σφύριξε χέρι στον Φλέτσερ από χίλια μέτρα το οποίο ήταν εντελώς ακούσιο και δεν σφύριξε τα δυο χέρια πέναλτυ μέσα στην περιοχή κι΄ενώ στεκόταν δίπλα από την φάση.

Όσο για τον βοηθό; Αυτόν τον λίγο πιο ψηλό και λίγο πιο λιγνό. Καλά για τον διαιτητή το ξέρουμε φίλε ότι ήταν και μάλλον είναι στην καρδιά πορτοκαλί. Εσυ όμως; Τόσο άγχος και να το δείχνεις;

Εν κατακλείδι και για να το κλείσω, πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί ήταν χαρούμενος ο Πρόεδρος. Πάντως ούτε και για το ντεμοντέ κοντομάνικο πουκάμισο δεν θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό.

Ε, πως να το κάνουμε; Δεν πάει το κοντομάνικο πουκάμισο σε έναν “Βασιλιά”! Ούτε και το τραπεζάκι για τα παστίτσια πάνω στο οποίο φρόντισαν να έχουν το τρόπαιο στην απονομή!

ο φούρπΟς…