Αρχική Τελευταία Νέα Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Δημάρχου Κάτω Πολεμιδιών ο οποίος “φεύγει” για τα...

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Δημάρχου Κάτω Πολεμιδιών ο οποίος “φεύγει” για τα έδρανα της βουλής

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες,Πολεμιδιώτες και Πολεμιδιώτισσες,

Σήμερα ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου!!. Αποχαιρέτησα στενούς συνεργάτες και φίλους.Ήθελα να εκφράσω περισσότερα λόγια και συναισθήματα, αλλά δεν άντεξα τη συγκίνηση, για αυτό και σας τα εκφράζω γραπτώς.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλο το υπαλληλικό προσωπικό και τους εργαζόμενους στο Δήμο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους όσους υπερέβαλαν εαυτό για να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα μας για μια σύγχρονη και όμορφη, μα πάνω από όλα ανθρώπινη πόλη. Ευχαριστίες σε όλους όσους, με κάθε τρόπο, με στήριξαν και με ενεθάρρυναν. Γιατί είναι αλήθεια ότι όλοι μας, έχουμε ο καθένας μας τις δικές του ανασφάλειες.

Ευχαριστώ όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και όλες τις Δημοτικές παρατάξεις. Κρατώ θετικές αναμνήσεις για όλους και αφήνω πίσω πικρίες και στεναχώριες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους Δημότες, αυτόχθονες και εκτοπισθέντες, ξεχωριστά στον κάθε Πολεμιδιώτη και την κάθε Πολεμιδιώτισσα, για την απλόχερη στήριξη και βοήθεια του. Είναι αλήθεια ότι απογειώθηκα από την εκτίμηση και την αγάπη τους. Αγάπησα και αγαπήθηκα από τους πολίτες του Δήμου μας.

Μπήκα στο Δήμο σε ηλικία 29 ετών και μετά από 25 χρόνια αποχωρώ από αυτόν. Ένας κύκλος ζωής και προσφοράς κλείνει για μένα και ταυτόχρονα ένας καινούριος κύκλος ανοίγει από την έπαλξη της Βουλής και από το τιμημένο το κόμμα μου το ΑΚΕΛ.

Τα Πολεμίδια θα είναι πάντα στη καρδιά μου!!. Φεύγω, μένοντας…!

Συνεχίζουμε μαζί για ότι καλύτερο μας περιμένει στο νέο ταξίδι που ξεκινάμε για τη δική μας Ιθάκη…, για την Κύπρο μας .!!

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Με βαθύτατη αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό,

Γιώργος Τιμοθέου ΓεωργίουΔήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών31.05.2016…