Αρχική Λεμέσιος Το ατύχημα στην λεωφόρο Ομονοίας, οι “κύριοι” δρόμοι και η εγκατάλειψη της...

Το ατύχημα στην λεωφόρο Ομονοίας, οι “κύριοι” δρόμοι και η εγκατάλειψη της πόλης μας από το Κυπριακό κράτος

Την περασμένη Τετάρτη δηλαδή χθες, μια κοπέλα από την Ρουμανία κτυπήθηκε από αυτοκίνητο σε διάβαση πεζών στην ούτω καλούμενη λεωφόρο Ομονοίας στην πόλη μας.

Η ούτω καλούμενη λεωφόρος κάθε άλλο παρά λεωφόρο θυμίζει αφου δεν είναι ούτε καν κανονικός δρόμος. Κι΄όμως είναι ο δρόμος που για χρόνια τώρα ένωνε το λιμάνι με την υπόλοιπη Κύπρο.

Είναι ένας δρόμος χωρίς καμμιά υποδομή, γεμάτος παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα, χωρίς παρώδιους κόλπους, χωρίς κανονική σήμανση, χωρίς κανονικά πεζοδρόμια.

Τέτοιοι “κύριοι” δρόμοι στην πόλη μας υπάρχουν πολλοί. Πρώτη και καλύτερη η οδός Αγίας Φυλάξεως στην οποία καθημερινά ταλαιπωρούνται χιλιάδες οδηγοί.

Τα ίδια και στην λεωφόρο Αγίου Νικολάου αλλά και στην συνέχεια του δρόμου αυτού την λεωφόρο Κολωνακίου. Κύριοι δρόμοι χωρίς υποδομή, χωρίς κατάλληλη σήμανση, χωρίς προσβάσεις για τους πεζούς.

Και δεν είναι τυχαίο που έχουμε όλους αυτούς του κύριους δρόμους στην πόλη μας σε αυτά τα χάλια!!!

Είναι το αποτέλεσμα της εγκατάλειψης της πόλης της Λεμεσού από το Κυπριακό κράτος το οποίο την τελευταία τουλάχιστον 15ατια δεν έκανε κανένα έργο στη Λεμεσό.

*Ευχόμαστε η κοπέλα που κτυπήθηκε να μην έχει πάθει κάτι το σοβαρό. Η φωτογραφία είναι από το ατύχημα και πάρθηκε από την εφημερίδα  Η ΛΕΜΕΣΟΣ.

ο ΛΕΜΕΣ ιος…

image