Αρχική Τελευταία Νέα Το Δασούδι έχει εγκαταλειφθεί, είναι ντροπή και για τον Δήμο Γερμασόγειας και...

Το Δασούδι έχει εγκαταλειφθεί, είναι ντροπή και για τον Δήμο Γερμασόγειας και για τον ΚΟΤ

Εδώ και πολλά χρόνια Δήμος Γερμασόγειας και ΚΟΤ διεκδικούν και συζητούν για το θέμα διαχείρισης της παραθαλάσσιας περιοχής η οποία είναι γνωστή σε όλους μας σαν ΔΑΣΟΥΔΙ.

Είναι ίσως ο μοναδικός διασωθέντας πνεύμονας πρασίνου κατά μήκος της παραλίας της Λεμεσού όπου εκεί εξακολουθούν να βρίσκονται στην ζωή κάποιοι ευκάλυπτοι.

Ωστόσο η όλη περιοχή και παρά την σημαντική βελτίωση που παρουσιάζει η παραλία μετά την τοποθέτηση των παράλληλων κυμματοθραυστών, η περιοχή παρουσιάζεται εγκατελειμένη.

Και το θέαμα που παρουσιάζει σήμερα το ΔΑΣΟΥΔΙ είναι ντροπή και για τον Δήμο Γερμασόγειας και για τον ΚΟΤ και για όλους μας. Και είναι σίγουρα κάτι που θα πρέπει να αλλάξει.

Το ΔΑΣΟΥΔΙ είναι ένα project από τα πολλά με τα οποία η πολιτεία επιτέλους θα πρέπει να ασχοληθεί και να το δει σαν επένδυση έτσι που να αυξηθεί ο τουρισμός στην πόλη μας.

Πιο κάτω παραθέτουμε μόνο δυο φωτογραφίες από τον έναν εκ των δυο χώρων στάθμευσης. Δεν θέλουμε να δείξουμε τίποτα άλλο. Αυτές είναι ενδεικτικές της εγκατάλειψης.

Υ.Γ. Σε αντίθεση με την υπόλοιπη περιοχή ο χώρος που βρίσκεται γύρω και μπροστά από το γνωστό εστιατόριο παρουσιάζει μια πολύ καλή και συγιρισμένη εικόνα….

image
image