Αρχική Τελευταία Νέα Το Δ.Σ. της εταιρείας, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λτδ θα επιλέξει αύριο ανάμεσα...

Το Δ.Σ. της εταιρείας, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λτδ θα επιλέξει αύριο ανάμεσα σε 5 τον Γενικό Διευθυντή

Μπροστά στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λτδ θα παρουσιαστούν οι πέντε φιναλίστ για την θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας κάτι που θα δρομολογήσει και την διαδικασία επαναλειτουργίας του θεάτρου μετά από πολλά χρόνια.

Οι πέντε που έχουν περάσει μέσα από διαδικασία επιλογής αρκετών υποψηφίων, η επιλογή ανατέθηκε στην εταιρεία symmetron, είναι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Βάσος Αργυρίδης, ο Νέναντ Μπογκτάνοβιτς διευθυντής του ιδρύματος συμφωνικής ορχήστρας Κύπρου, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, η Κατρίν Νικήτα Δειυθύντρια του Κέντρου Ευραγόρα Λανίτη κι΄ο Μηνάς Τιγκίλης καλλιτεχνικός διευθυντής της ΕΘΑΛ.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας το οποίο έχει συσταθεί πρόσφατα συμμετέχουν οι ακόλουθοι: 

Μη αιρετά μέλη στο Δ.Σ. είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Τάσος Τρύφωνος, ο πρόεδρος του Συντονιστικού Συμβουλίου Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού Εύρος Αλεξάνδρου και οι Πάμπης Αναγιωτός και Δώρος Ιερόπουλος, με πλούσια προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της Λεμεσού.

 

Οι τέσσερις προσωπικότητες προτάθηκαν από τα τέσσερα μεγαλύτερα κόμματα που συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο Λεμεσού. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Τρύφωνος προτάθηκε από τον ΔΗΣΥ, ο Πάμπης Αναγιωτός από το ΑΚΕΛ, ο Δώρος Ιερόπουλος από το ΔΗΚΟ και ο Εύρος Αλεξάνδρου από την ΕΔΕΚ.

 

Ex officio, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού είναι ο δήμαρχος Ανδρέας Χρίστου, ενώ τα υπόλοιπα μέλη που το απαρτίζουν είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Βασιλείου, Ανδρέας Καρεκλά, Πέρσα Παπαϊωάννου, Λουκάς Σπαθάρη, Αθηνά Σπύρου, Νεόφυτος Χαραλαμπίδης, Νίκη Παντελίδου και η δημοτική γραμματέας Γιωργούλα Λεωνίδα….

image