Αρχική Φούρπος Το είπα και το ξαναλέω, όπως για τους εκ μητρογονίας πρόσφυγες, sex...

Το είπα και το ξαναλέω, όπως για τους εκ μητρογονίας πρόσφυγες, sex discrimination η απόφαση/τιμωρία της ΑΕΛ για μόνο μητέρες με παιδιά, θα μπορούσε ν

Θα μπορούσε να πληρώσει χιλιάδες ευρώ η ΚΟΠ αν κάποιος Αελίστας πατέρας ή έστω κάποιος νομικός έστηνε υπόθεση για ρατσιστική αντιμετώπιση από την ομοσπονδία έναντι των πατεράδων.

Αυτό πηγάζει μέσα από την απόφαση/τιμωρία που επανηλλειμένα επιβλήθηκε στην ΑΕΛ για κεκλεισμένων των θυρών με δικαίωμα μόνο σε συνταξιούχους και μητέρες με τα παιδια τους.

Δηλαδή έχουμε ξεκάθαρα sex discrimination, δηλαδή διαχωρισμό ή καλύτερα διάκριση φύλλου με προνομιακή μεταχείριση των γυναικών μητέρων έναντι των ανδρών πατεράδων.

Μια προσφυγή οποιουδήποτε πατέρα Αελίστα στη δικαιοσύνη, πιστεύω χωρίς να είμαι νομικός ότι θα του επέφερε αρκετά ευρώπουλα σαν αποζημίωση με την ΚΟΠ να πληρώνει κι΄αυτή κάτι.

Θεωρώ λοιπόν ότι η άποψη μου αυτή δικαιώθηκε προχθές από το Ευρωπαικό δικαστήριο το οποίο αποφάσισε ότι το κράτος μας αντιμετωπίζει με διάκριση τους εκ μητρογονίας πρόσφυγες.

Αυτά για προβληματισμό….

ο φούρπΟς…