Αρχική Τελευταία Νέα Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει την προκήρυξη θέσης Τεχνικού Διευθυντή

Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει την προκήρυξη θέσης Τεχνικού Διευθυντή

Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει την προκήρυξη θέσης Τεχνικού Διευθυντή (θέση πρώτου διορισμού ή προαγωγής). Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν γραπτώς το βιογραφικό τους σημείωμα και αντίγραφο τίτλων σπουδών, μέχρι την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη «Θέση Τεχνικού Διευθυντή». Όλες οι δηλώσεις ενδιαφέροντος θα θεωρηθούν ως άκρως εμπιστευτικές και θα τύχουν απόλυτης εχεμύθειας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στο τηλέφωνο (+357) 99 080865.

Καθήκοντα και ευθύνες:

i. Τεχνική διεύθυνση, οργάνωση και υποστήριξη όλων των δοκιμών/ παραστάσεων/ δράσεων που πραγματοποιούνται από το Θέατρο Ριάλτο εντός και εκτός του θεάτρου.ii. Ετοιμασία προγράμματος εργασίας για το σύνολο του μόνιμου και του έκτακτου τεχνικού προσωπικού. Οργάνωση και ανάθεση εργασίας σε συνεργάτες τεχνικούς όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.iii. Επικοινωνία με τους παραγωγούς ή/και τους συντελεστές των παραστάσεων/ δράσεων για διερεύνηση των τεχνικών αναγκών και των απαιτήσεων της κάθε παράστασης/ δράσης. Στην περίπτωση που οι ανάγκες αυτές δεν καλύπτονται από τον υφιστάμενο εξοπλισμό, εξεύρεση και εξασφάλιση με ευνοϊκούς όρους πρόσθετου εξοπλισμού.iv. Καθήκοντα τεχνικού παράστασης για τις παραστάσεις/ δράσεις του Θεάτρου Ριάλτο, καθώς και καθήκοντα σχεδιασμού φωτισμού ή ήχου. Τα ακριβή καθήκοντα θα εξαρτηθούν από το προφίλ του/της υποψήφιου/ας.v. Οργάνωση και εποπτεία συντήρησης και επιδιόρθωσης του κτιρίου και του εξοπλισμού του θεάτρου. Τα καθήκοντα αυτά περιλαμβάνουν:• Επιθεώρηση και συντήρηση εξοπλισμού μηχανολογικού – ηλεκτρολογικού – ηλεκτρονικού – εξοπλισμού σκηνής.• Την προληπτική λειτουργίας και συντήρηση συστήματος πυρόσβεσης, συστημάτων ασφαλείας, πυρασφάλειας και συναγερμού, και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.• Τη λειτουργία και συντήρηση συστήματος BEMSvi. Ετοιμασία ετήσιου προϋπολογισμού για πάγιες δαπάνες, δαπάνες συντήρησης και λοιπά τεχνικά θέματα. Ετοιμασία σε συνεργασία με το λογιστήριο, μηνιαίας κατάστασης εξόδων για την τεχνική υποστήριξη παραστάσεων.vii. Εξασφάλιση αδειών λειτουργίας και πιστοποιητικών καταλληλότητας από το Δήμο Λεμεσού, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Υπουργείο Εργασίας (Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας) και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, καθώς και άδειας αποθήκευσης καυσίμων από την αρμόδια αρχή.viii. Καθήκοντα Υπεύθυνου/ης Ασφάλειας και Υγείας που περιλαμβάνουν την τήρηση του Εγχειριδίου Διαχείρισης Ασφάλειας και Υγείας που διατηρεί το Θέατρο Ριάλτο.ix. Οποιαδήποτε συναφή καθήκοντα του/της ανατεθούν.

Ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα:

i. Απόφοιτος τριτοβάθμιας σχολής στον κλάδο της μηχανολογίας, ή κλάδο της ηλεκτρονικής, ή της τεχνολογίας φωτισμού ή/και μουσικής τεχνολογίας, ή της τεχνολογίας παραστάσεων ή της τεχνολογίας θεάματος και πέντε (5) χρόνια προϋπηρεσίας ως τεχνικός υπεύθυνος ή ως φωτιστής ή ως ηχολήπτης σε θέατρα ή στο χώρο του θεάματος, ή

Απόφοιτος σχολής Μέσης ή Τεχνικής Εκπαίδευσης και δέκα (10) χρόνια προϋπηρεσίας ως τεχνικός υπεύθυνος ή φωτιστής ή ηχολήπτης σε θέατρα ή στον χώρο του θεάματος.ii. Η σχετική με το εύρος των πιο πάνω καθηκόντων προϋπηρεσία θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.iii. Καλή γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής στο γραπτό και τον προφορικό λόγο. Η γνώση της Ρωσικής θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.iv. Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ (Microsoft Office). Η γνώση προγραμμάτων multimedia θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.v. Ακεραιότητα χαρακτήρα, πρωτοβουλία, υπευθυνότητα, ευθυκρισία και καλοί τρόποι συμπεριφοράς.

Γενικές πληροφορίες:

Οι υποψήφιοι που πληρούν τα πιο πάνω απαιτούμενα προσόντα, θα κληθούν σε προφορική συνέντευξη.

Στον/στην επιτυχόντα/ επιτυχούσα υποψήφιο/α θα προσφερθεί ανταγωνιστικό πακέτο απολαβών και ωφελημάτων ανάλογο των προσόντων του/της….