Αρχική Λεμέσιος Το παναύριν της Ιαματιτζής

Το παναύριν της Ιαματιτζής

Μιλώντας πριν από μερικές μέρες στην γνωστή εκπομπή στο ΚΑΝΑΛΙ 6, ο Μιχάλης Παπαευαγόρου αναφέρθηκε σε νυκτερινή επίσκεψη του στην περιοχή του κάστρου και χαρακτήρισε την κατάσταση με την ακόλουθη φράση, “ήταν σαν το παναύριν της Ιαματιτζής”. Πολύ εύστοχο θα λέγαμε.

Και χαίρομαι που και άλλοι άνθρωποι με ανοικτό πνεύμα και αγάπη για την Λεμεσό, νοιώθουν άσχημα όπως εμείς. Άσχημα με την κατάσταση όπως εξελίχθηκε και όπως εξελίσσεται στην συγκεκριμένη περιοχή. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι αυτή και δυστυχώς δεν ξέρω αν μπορώ να έχω ελπίδες για το μέλλον.

Τόσο κατά το βράδυ αλλά και κατά την διάρκεια της μέρας, η περιοχή είναι εκτός ελέγχου. Τραπεζάκια, τέντες, ομπρέλλες, ξαπόλυτους ανεμιστήρες, παντού. Και δυστυχώς τις τελευταίες μέρες, πολλοί είναι οι τουρίστες από τα κρουαζιερόπλοια που επισκέπτονται την περιοχή. Και δυστυχώς αυτό που βλέπουν δεν είναι καλό.

Εν κατακλείδι και χωρίς να θέλω να αναλύσω τα προβλήματα για μια ακόμη φορά, κουραστήκα κι΄εγώ, βλέπω και την αυλή του κάστρου και νευριάζω.

Χωρίς εκ νέου αναλύσεις και τοποθετήσεις, καλώ απλά τους δημοτικούς συμβούλους, που κάποιοι για ψηφοθηρικούς λόγους υποστηρίζουν αυτή την κατάσταση,να επισκέπτονται συχνότερα την περιοχή και να την αγαπήσουν περισσότερο.

Ο ΛΕΜΕΣιος …