Αρχική ΤΕΠΑΚ Το ΤΕΠΑΚ θα συμπαρασταθεί στον υιό του εκλιπόντος Μάριου Αριστοτέλους, δευτεροετή φοιτητή...

Το ΤΕΠΑΚ θα συμπαρασταθεί στον υιό του εκλιπόντος Μάριου Αριστοτέλους, δευτεροετή φοιτητή στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Διοίκησης

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα συμπαρασταθεί στον υιό του εκλιπόντος Μάριου Αριστοτέλους, δευτεροετή φοιτητή στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Διοίκησης, προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές του.

To Cyprus University of Technology / Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρουεκφράζει βαθιά θλίψη για την απώλεια ανθρώπινων ζωών και την οικολογική καταστροφή από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών. Εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των δύο δασοπυροσβεστών που έχασαν την ζωή τους κατά την κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Ταυτόχρονα η πανεπιστημιακή κοινότητα δίνει συγχαρητήρια στους πυροσβέστες που μάχονται κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά και στους εθελοντές – ορισμένοι από τους οποίους είναι μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας- που προσέτρεξαν να βοηθήσουν στο έργο της πυρόσβεσης. Τέλος, το Πανεπιστήμιο εύχεται καλή ανάρρωση σε όσους τραυματίστηκαν στην προσπάθεια τους να κατασβήσουν την πυρκαγιά….