Αρχική ΤΕΠΑΚ Υποβολή αιτήσεων των φοιτητών του ΤΕΠΑΚ για Δωρεάν Σίτιση από την Ιερά...

Υποβολή αιτήσεων των φοιτητών του ΤΕΠΑΚ για Δωρεάν Σίτιση από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Στα πλαίσια του ετήσιου νενομισμένου ελέγχου , οι δικαιούχοι Δωρεάν Σίτισης από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού θα πρέπει να προσκομίσουν Φορολογική Βεβαίωση και των δύο Γονέων για το έτος 2015.

Η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται στο Γραφείο Κοινωνικής Στήριξης και Ευημερίας Φοιτητών στην Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 μεταξύ των ωρών 9 π.μ-2 μ.μ.

Όσοι έχουν ήδη υποβάλει αίτηση για Υποτροφίες του Σωματείου Ευημερίας , Φοιτητική Απασχόληση είτε για διαμονή στις Εστίες του Πανεπιστημίου για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 ,δεν χρειάζεται να υποβάλουν εκ νέου τις φορολογικές βεβαιώσεις των γονέων τους.

Σημ : Στις περιπτώσεις Μονογονεικής Οικογένειας , θα πρέπει να προσκομιστεί : α) Πιστοποιητικό Διάλυσης Γάμου (είτε ένορκη δήλωση σε Δικαστήριο εφόσον υπάρχει διάσταση) στις περιπτώσεις διαζευγμένων γονέων είτε β) Πιστοποιητικό Θανάτου σε περίπτωση Ορφάνιας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Γραφείο Κοινωνικής Στήριξης και Ευημερίας Φοιτητών, τηλ. 25002426 , 25002532….