Αρχική Τεχνολογία H Motorola ετοιμάζει το Connect Coin wearable

H Motorola ετοιμάζει το Connect Coin wearable

Ένα διαφορετικό wearable παρουσίασε η Motorola, το Connect Coin, το οποίο μοιάζει σαν να είναι ένα έξυπνο μπρελόκ για τα κλειδιά.  Το Motorola Connect Coin τροφοδοτείται με μία μπαταρία button cell CR2032 και μπορεί να επικοινωνεί με το smartphone μέσω Bluetooth 4.0 Low Energy. Μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να εντοπίζετε το smartphone ή ακόμα και το παρκαρισμένο σας αυτοκίνητο, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα χειρισμού του κλείστρου της κάμερας, ή του χειριστηρίου της αναπαραγωγής μουσικής.

image

Για τον εντοπισμό θέσης, το Connect Coin της Motorola καταγράφει την τελευταία θέση στο GPS από το smartphone και την επαναφέρει στην οθόνη, μόλις ζητηθεί, προκειμένου να βρίσκει κανείς εύκολα πού έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με το Android Headlines, το Connect Coin θα είναι εξοπλισμένο με πομποδέκτη Wi-Fi, για τη δημιουργία ενός ασφαλούς ασύρματου δικτύου, μία λειτουργία που ονομάζεται Safe Zone.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε θα κάνει την εμφάνισή του στην αγορά το νέο αξεσουάρ της Motorola, αλλά εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει να πωλείται λίγο πριν από την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και θα αποτελεί μία καλή ιδέα για δώρο. Η τιμή διάθεσής του δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…