Αρχική Τελευταία Νέα Φοιτητές του ΑΞΙΚ επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του ΤΕΠΑΚ Πάφου

Φοιτητές του ΑΞΙΚ επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του ΤΕΠΑΚ Πάφου

Kατά τη διάρκεια της ξενάγησης παρουσιάστηκαν οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής.

Τους φοιτητές του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου υποδέχθηκε και ξενάγησε τη Δευτέρα ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος στις υπό ανέγερση κτηριακές εγκαταστάσεις της Σχολής Τουριστικών Σπουδών του ΤΕΠΑΚ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, κατά τη διάρκεια της ξενάγησης παρουσιάστηκαν οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής οι οποίες περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα αίθουσα εστιατορίου, καφετέρια, βιβλιοθήκη και αναγνωστήριο, γυμναστήριο, αμφιθέατρο, αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια μαγειρικής ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών, υπόγειο χώρο στάθμευσης  και γραφεία διοικητικού προσωπικού.

Όπως αναφέρεται σε  παρακείμενο χώρο ο Δήμος Πάφου θα ανεγείρει τις Φοιτητικές Εστίες 203 δωματίων, ενώ θα διαμορφωθούν ακόμη 120 χώροι στάθμευσης, γήπεδα για αντισφαίριση και καλαθοσφαίριση, παιδική χαρά και χώροι πράσινου.

Μιλώντας στους φοιτητές ο κ. Φαίδωνος είπε ότι η επίσκεψή τους είναι το επιστέγασμα της μετακίνησης των φοιτητών του ΑΞΙΚ στην Πάφο τον Σεπτέμβριο. Επεσήμανε επίσης πως η συγκεκριμένη Σχολή θα φέρει μια ποιοτική αναβάθμιση στην τουριστική βιομηχανία τόσο της Πάφου όσο και της Κύπρου.

Τους φοιτητές υποδέχθηκαν μαζί με τον Δήμαρχο Πάφου ο Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών του ΤΕΠΑΚ Κώστας Χόππας και  ο Προϊστάμενος Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας  κ. Βασίλης Πρωτοπαπάς, οι οποίοι διαβεβαίωσαν πως έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε η Σχολή να υποδεχθεί τους φοιτητές τον Σεπτέμβριο.