Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Χάθηκε στο Δάσος ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ που ηττήθηκε με 2-0 από τον Εθνικό...

Χάθηκε στο Δάσος ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ που ηττήθηκε με 2-0 από τον Εθνικό κι΄έχασε την ευκαιρία για την δεύτερη θέση

Την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχασε απόψε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ο οποίος ηττήθηκε στο Δάσάκι της Άχνας από τον Εθνικό με 2-0.

Η Λεμεσιανή ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας στο Α΄μέρος χωρίς όμως να φτιάχνει ευκαιρίες ενώ ο Εθνικός στην πρώτη επίθεση του στο 40ο λεπτό κατάφερε να κάνει το 1-0 με τον Ατάντα.

Στο Β’ μέρος η Λεμεσιανή ομάδα προσπάθησε να πιέσει ψηλά, ο Εθνικός όμως έπαιξε καλά την κόντρα και ήταν ιδιαίτερα επικύνδυνος, καταφέρνοντας στο 66΄ να ντουμπλάρει τα τέρματα του με τον Ηλία.

Πέδρο Εμάνουελ: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά στα πρώτα 20 λεπτά, με δυο-τρεις καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν το καταφέραμε. Μετά το 25′ χάσαμε λίγο τον έλεγχο και δεχθήκαμε ένα γκολ στο 40′ από στατική φάση. Ήταν μια δύσκολη στιγμή αλλά συνήθως δεν δεχόμαστε τέτοια γκολ. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να κάνουμε ξανά το παιχνίδι μας αλλά ο αντίπαλος ήταν άνετος με τον τρόπο παιχνιδιού του. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, κάναμε κάποιες αλλαγές που μερικές φορές φέρνουν αποτελέσματα και κάποιες φορές όχι αλλά έτσι είναι, παίρνουμε το ρίσκο μας. Θέλαμε να κερδίσουμε αλλά θέλω να πω κάτι. Ούτε χθες ήμασταν οι καλύτεροι στον κόσμο, ούτε τώρα βγαίνουμε εκτός στόχων”.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:Εθνικός (Ντόνσιτς): Μποκατίνοφ, Έβερτον, Ιάκομπ, Πιτσέλι(71’ Μιράντα), Παγιές, Πουτζούρης, Ντε Βρίσε( 90+2’ Πογιατζής), Πράκερ, Ατάντα, Ηλία(82’ Χατζηβασίλης), Κυριάκου

Απόλλων (Εμάνουελ): Βάλε, Πέδρο, Ελίζιο(65’ Μέζγκα), Φρέιρε, Αγγελή, Στογιάνοβιτς, Σακέτι(70’ Κολοκούδιας), Ντα Σίλβα, Παπουλής, Τουράμ, Βασιλείου…