Αρχική Τελευταία Νέα Χαμηλό βαρομετρικό και ασταθής αέριες μάζες θα επηρεάζουν την περιοχή μας το...

Χαμηλό βαρομετρικό και ασταθής αέριες μάζες θα επηρεάζουν την περιοχή μας το επόμενο τριήμερο, βροχές και καταιγίδες

Χαμηλό βαρομετρικό και ασταθής αέριες μάζες θα επηρεάζουν την περιοχή μας το επόμενο τριήμερο.

Αύριο Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με την πιθανότητα μεμονωμένης βροχής κυρίως στα βόρεια. Οι νεφώσεις θα αυξηθούν κυρίως στα ορεινά, εσωτερικό και βόρεια όπου αναμένονται βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Κάποιες καταιγίδες ιδιαίτερα στο εσωτερικό αναμένεται να είναι έντονες και θα συνοδεύονται από χαλαζόπτωση. Η θερμοκρασία σημειώνει πτώση και θα φτάσει κοντά στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στην χιονίστρα. Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με βροχές και καταιγίδες κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και καταιγίδες για τις περισσότερες περιοχές. Κάποιες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και εσωτερικό θα είναι έντονες με χαλάζι και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με την πιθανότητα μεμονωμένης βροχής στα βόρεια. Οι νεφώσεις σύντομα θα αυξηθούν κυρίως στα ορεινά και στα νότια όπου αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Κάποιες καταιγίδες και πάλι θα είναι έντονες και θα συνεοδεύονται από χαλάζι. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Κατά το τριήμερο υπάρχει αυξημένη πιθανότητα σε ισχυρή καταιγίδα, η βροχώπτωση θα ξεπεράσει τα 50 mm ανα τρίωρο και πιθανότατα θα σημειωθούν προβλήματα ή και τοπικές πλυμήρες ανάλογα με το που θα είναι το επίκεντρο. Επιστρέφει ο καλοκαιρινός καιρός από την Πέμπτη.

www.kitasweather.com…