Αρχική Φούρπος Όποια κι΄αν είναι η απόφαση η ΚΟΠ κατάφερε να δημιουργήσει και πάλι...

Όποια κι΄αν είναι η απόφαση η ΚΟΠ κατάφερε να δημιουργήσει και πάλι αναστάτωση, η επιλογή της ΑΕΛ είναι μια, να μην κατέβει στον τελικό, ΟΧΙ

Εδώ και μερικές ώρες ξεκίνησε κατ΄αρχάς σαν παραφιλολογία, μετά σαν πληροφορία και τώρα από ότι φαίνεται σαν πραγματικότητα, ότι η ΚΟΠ έχει στην ατζέντα της αυριανής συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής θέμα αλλαγής της μέρας διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου.

Κι΄όλα αυτά συμβαίνουν ενώ στην ΑΕΛ προετοιμάζονται για την 20η Μαίου και παρακολουθούν και ακούνε όσα συμβαίνουν έκπληκτοι. Την ίδια ώρα διαβεβαιώνουν τον κόσμο της ομάδας ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν την αλλαγή της μέρας του τελικού με τους οπαδούς να ψηφίζουν ΟΧΙ.

ΟΧΙ δηλαδή στο να κατέβει η ομάδα τους να αγωνιστεί στον τελικό κυπέλλου, γιορτή την αποκαλούν τάχατες οι της ΚΟΠ, όσο κι΄αν αυτό θα στοιχήσει στην ΑΕΛ την διεκδίκηση ενός τίτλου και θα χαρίσει στον ΑΠΟΕΛ έναν ακόμη τίτλο στα χαρτιά, όπως περίπου και ο περσινός του πρωταθλητή.

Αν λοιπόν συμβεί κάτι τέτοιο και παρά το γεγονός ότι αυτό θα είναι ακραίο θέλω κι΄εγώ να πω στην διοίκηση της ΑΕΛ ότι έχει μονό μια επίλογη. Να μην κατέβει η Λεμεσιανή ομάδα στον τελικό. Αν πάλι δεν αλλάξει τελικά η μέρα του τελικού η ΚΟΠ ήδη κατάφερε και πάλι να δημιουργήσει αναστάτωση.

ο φούρπΟς…