Αρχική Τελευταία Νέα Όταν λέμε για ποδηλατόδρομους και πεζοδρόμηση του κέντρου οι δημοτικές αρχές φτιάχνουν...

Όταν λέμε για ποδηλατόδρομους και πεζοδρόμηση του κέντρου οι δημοτικές αρχές φτιάχνουν παρώδιους κόλπους στάθμευσης, “χάσαμε 790 άτομα σε 1

Από την πρώτη μέρα που το lemesos-blog “βγήκε στον αέρα”, από τότε προσπαθούμε να πείσουμε και να εξηγήσουμε ότι χρειαζόμαστε λιγότερο αυτοκίνητο, περισσότερο ποδήλατο και σίγουρα περισσότερο πράσινο.

Αντ’ αυτού βλέπουμε τις δημοτικές αρχές να κάνουν ότι παιρνά από το χέρι τους για να πληθαίνουν τα αυτοκίνητα δημιουργώντας παρώδιους κόλπους στάθμευσης κατά μήκος κυρίων αρτηριών αντι ποδηλατόδρομων.

Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει όραμα για μια πιο υγιεινή πόλη, δεν υπάρχει αποφασιστικότητα για μια πιο πράσινη πόλη γι΄αυτό και κάνουν ότι μπορούν για να φέρουν το αυτοκίνητο όσο πιο βαθιά γίνεται μέσα στο κέντρο.

Πως είναι δυνατόν άλλωστε να κάνεις ανάπλαση του κέντρου της πόλης και να μην πεζοδρομείς τον κύριο εμπορικό δρόμο της πόλης σου; Τον κεντρικό άξονα του κέντρου, την βασική αρτηρία; Γι΄αυτό και το έμφραγμα.

Διαβάστε τι έγραψε στο facebook ο πρώην επίτροπος περιβάλλοντος και νυν λέκτορας του ΤΕΠΑΚ κ.Θεοπέμπτου, διαβάστε και τι ανέβασε μαζί και τότε ίσως κάποιοι από εσάς που αποφασίζετε τότε ίσως προβληματιστείτε.

Διαβάστε κι΄αυτό που γράψαμε πριν από λίγο καιρό για να αντιληφθείτε τον ακατανόητο τρόπο σκέψης του Δήμου Λεμεσού στο σχετικό θέμα. Πατήστε εδώ για να δείτε τι έκαναν και τι δεν έκαναν στην οδό Θέκλας Λυσιώτη….

image
image