Αρχική Φούρπος Όταν ψηφίζετε Δημοτικούς Άρχοντες να ψηφίζεται Λεμεσιανούς, άκουσα τις διαφημίσεις για τις...

Όταν ψηφίζετε Δημοτικούς Άρχοντες να ψηφίζεται Λεμεσιανούς, άκουσα τις διαφημίσεις για τις ακαδημίες και μπήκα στον πειρασμό

Πριν από μερικά χρόνια ο Άκης Έλληνας τότε πρόεδρος της ΑΕΛ είχε χαρακτηρίσει την απόφαση του Δήμου Μέσα Γειτονιάς να παραχωρήσει Δημοτικό Στάδιο σε ακαδημία ομάδας από την πρωτεύουσα, σαν απόφαση Δούρρειος Ίππος για την Λεμεσό.

Άκουσα τις τελευταίες μέρες αρκετές ραδιοφωνικές διαφημίσεις για τις ακαδημίες των πρωτεουσιάνων στην Λεμεσό. Θα σημειώσω ότι ζούμε σε ελεύθερη χώρα, σε ελεύθερη αγορά, και βεβαίως είναι δικαιώμα όλων να το κάνουν κι΄αυτό.

Αυτό όμως που θέλω να σας πω είναι ότι οι Δημοτικές Αρχές της Λεμεσού δεν μπορούν να παραχωρούν τα Δημοτικά Στάδια σε ομάδες εκτός Λεμεσού. Αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και είναι κάτι που συναντούμε σταθερά στον Δήμο Πολεμιδιών.

Άλλο λοιπόν τι κάνει ο κάθε ιδιώτης, το κάθε σωματείο για το δικό του συμφέρον, το οποίο ξαναλέω είναι δικαίωμα του σε μια ελεύθερη χώρα και το υπερασπίζουμε αυτό, όμως δεν είναι αποδεκτό να συμμετέχουν σε αυτό οι Αρχές της πόλης μας.

Γι΄αυτό θα πω το απλό. Το πιο λογικό. Όταν ψηφίζετε Δημοτικούς Άρχοντες να ψηφίζεται Λεμεσιανούς. Να το έχετε καλό στο μυαλό κι’ αυτό. Και για να είμαι ξεκάθαρος, η αναφορά μου δεν αφορά σε καμμιά περίπτωση τα προσφυγικά σωματεία.

Υ.Γ. Σε όλες τις πόλεις του κόσμου οι δήμοι είναι οι βασικοί υποστηρικτές των ομάδων της πόλης τους. Δεν συμβαίνει ούτε στο κατ’ελάχιστον αυτό, εδώ στη Λεμεσό.  

ο φούρπΟς…