Αρχική Τελευταία Νέα Βίντεο από την παγωμένη Κυπερούντα – Στους 0 βαθμούς η θερμοκρασία

Βίντεο από την παγωμένη Κυπερούντα – Στους 0 βαθμούς η θερμοκρασία

Μιας από τις πιο παγωμένες μέρες του χρόνου διανύουμε σήμερα και το κρύο έχει δείξει τα δόντια του στην Ορεινή Λεμεσό από εχθές το βράδυ όπου χιόνισε σε διάφορες περιοχές.

Η Κυπερούντα είναι ένα από τα χωριά της Λεμεσού που βιώνει έντονα το κρύο αφού από το πρωί η θερμοκρασία κυμαίνεται στους 0-1 βαθμούς. 

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στην ομάδα Καιρόφιλοι Κύπρου.

Mikros peripatos stin kyperounta me 0 vathmous 24/1/2020 ????

Δημοσιεύτηκε από Antreas Yiangou στις Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, το απόγευμα οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί, μέτριοι και στα προσήνεμα ισχυροί, 4 μέχρι 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος και ψυχρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στον ένα βαθμό στο εσωτερικό, στους 5 στα ανατολικά και βόρεια παράλια, στους 3 στα δυτικά και νότια παράλια και στους -6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε υπήνεμες περιοχές στα πεδινά, θα επικρατεί παγετός.