Αρχική Τελευταία Νέα Στο δωμάτιο των παιδιών του πρ. του Άρη θραύσματα μετά την έκρηξη

Στο δωμάτιο των παιδιών του πρ. του Άρη θραύσματα μετά την έκρηξη

Οι ισχυρισμοί του Άρη και η θέση της Αστυνομίας

Ένα βήμα από τα παιδιά του προέδρου Γιάννη Παναγή ήταν η βόμβα που ξέσπασε τα χαράματα με στόχο το αυτοκίνητο του αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος και αντιπροέδρου του Άρη Γιάννου Παναγη. Τα θραύσματα από τα τζάμια μετά την έκρηξη έπεσαν πάνω στα δυο ανήλικα παιδιά του Παναγή ηλικίας 9 και 12 ετών που εκείνη την ώρα κοιμούνταν.

Στην κατάθεσή του ο Παναγή πάντως ισχυρίστηκε ότι δεν υποψιάζεται κανένα. ΩΩστόσο, η Αστυνομία μέσω του υπεύθυνου του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη ανέφερε ότι η Αστυνομία στρέφεται σε διάφορες κατευθύνσεις τόσο για την εμπλοκή του παραπονούμενου στα διοικητικά του Άρη, όσο και στο επαγγελματικό του περιβάλλον, αφού είναι ιδιοκτήτης γραφείου εξεύρεσης εργασίας αλλοδαπών.

Είναι για το ποδόσφαιρο

Ο επίσημος Άρης μέσω του αντιπροέδρου της εταιρείας του Άρη Λεμεσού Στέλιος Στυλιανού  θεωρεί ότι η υπόθεση έχει άμεση σχέση με τα  ποδοσφαιρικά δρώμενα επειδή κάποιοι θέλουν να ανακόψουν την πορεία του Άρη προς την άνοδο στην Α Κατηγορία. Σύμφωνα με τον επίσημο Άρη αυτό το γεγονός πεισμώνει τους παράγοντες της ομάδας.

Πηγή: offsite.com.cy