Αρχική Τελευταία Νέα Εξαπάτησε συνάδελφο της και της απέσπασε 100 χιλιάδες ευρώ

Εξαπάτησε συνάδελφο της και της απέσπασε 100 χιλιάδες ευρώ

Χωρίς κανένα δισταγμό και με φθόνο 53χρονη τραπεζική υπάλληλος της Συνεργατικής, εξαπάτησε πρώην συνάδελφο της εκμεταλλευόμενη την εμπιστοσύνη που της είχε και κατάφερε να κλέψει από το λογαριασμό της το ποσό των 102 χιλιάδων ευρώ Η εν λόγω υπάλληλος καταζητείται από την Αστυνομία.

Η 53χρονη γνωρίζοντας πράγματα και καταστάσεις εντός του τραπεζικού ιδρύματος μετέφερε τα χρήματα από την Συνεργατική κοινότητας, στην κεντρική Συνεργατική Τροόδους κι από εκεί κατάφερε να τα οικειοποιηθεί.

Μάλιστα προσκόμισε στην 61χρονη αποδείξεις που αποδείκνυαν την μεταφορά και το συνολικό ποσό που υποτίθεται πως είχε στον λογαριασμό της.

Όταν μετέβη σε τραπεζικό ίδρυμα και είδε πως στον λογαριασμό της αντί να βρίσκονται 103 χιλιάδες ευρώ, βρίσκονται κατατεθειμένα μόλις 1000 ευρώ, απευθύνθηκε άμεσα στην 53χρονη η οποία παραδέχτηκε πως δανείστηκε τα χρήματα και θα της τα επέστρεφε, κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ.

Για αυτό το λόγο η 61χρονη προχώρησε σε καταγγελία της υπόθεσης στην Αστυνομία η οποία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης κατά της 53χρονης η οποία καταζητείται. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΡΕΠΟΡΤΕΡ