Αρχική Εκδηλώσεις 1000 παιδιά έτρεξαν στον Μαραθώνιο Λεμεσού! (Φωτογραφίες)

1000 παιδιά έτρεξαν στον Μαραθώνιο Λεμεσού! (Φωτογραφίες)

Εκατοντάδες παιδιά απόλαυσαν τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Την εκκίνηση στον παιδικό Μαραθώνιο του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού αυτό το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 έδωσε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού Σπύρος Σπύρου και η Τζούλια Ντασίν εκ μέρους του ονομαστικού χορηγού της διαδρομής.

Στην Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race έλαβαν μέρος  περίπου 1.000 παιδιά ηλικίας 6-11 ετών: τα παιδιά 6-8 ετών έτρεξαν 800 μέτρα και τα παιδιά 9-11 ετών έτρεξαν 1.200 μέτρα. Τα παιδικά χαμόγελα ήταν και φέτος η πιο όμορφη εικόνα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.

Τα παιδιά έτρεξαν δωρεάν, αφού για έβδομη συνεχόμενη χρονιά όλα τα έξοδα της συμμετοχής τους τα κάλυψε το Andrey & Julia Dashin’s Foundation, το οποίο είναι ονομαστικός χορηγός της διαδρομής. Παράλληλα όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στον παιδικό Μαραθώνιο πήραν χωρίς καμιά χρέωση το μπλουζάκι τους και φορέσαν το αναμνηστικό τους μετάλλιο, παίρνοντας δίπλωμα για τη συμμετοχή τους.

Limassol Today - 1nic 5914 3264x2176 002

«Είμαστε και φέτος εδώ, στη γιορτή του αθλητισμού που έχει και φιλανθρωπικό αντίκτυπο. Είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε αυτή τη θετικότητα, την προοπτική και την ελπίδα στον κόσμο. Συγχαρητήρια σε όσους συμμετέχουν, αλλά και σε όσους στηρίζουν τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού. Είναι το ελάχιστο χρέος μας ως Πολιτεία να στεκόμαστε στο πλευρό τέτοιων πρωτοβουλιών που έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα», δήλωσε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου.

Limassol Today - 3nic 5824 3264x2176 002

Η Τζούλια Ντασίν από την πλευρά της τόνισε. «Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι είναι η έβδομη χρονιά που στηρίζουμε τον παιδικό Μαραθώνιο. Φέτος οι συμμετοχές ήταν περισσότερες κι αυτό μας χαροποιεί. Ο Μαραθώνιος είναι η γιορτή του αθλητισμού και της υγιεινής ζωής και είμαστε περήφανοι που είμαστε κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Το πιο σημαντικό είναι τα χαμόγελα που βλέπουμε στα πρόσωπα των παιδιών».

Limassol Today - 5nic 5846 3264x2176 002

Συνδιοργανωτές: Δήμος Λεμεσού, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού (ΕΒΕΛ) και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και προβολής Λεμεσού (ΕΤΑΛ).

Ονομαστικός χορηγός: ΟΠΑΠ

Χορηγοί αγώνων:

Primetel, Muskita Aluminium Industries, Petrolina, RemAthlon by Remedica και Andrey and Julia Dashin’s Foundation

Πλατινένιοι χορηγοί:

Mcdonald’s, GDEV, KIA, MUFG Investor Services, SMT Shipping, Punin Group, Public, Aegean, Υφυπουργείο Τουρισμού, Under Armour, ASG Leasing και Red Wolf.

Χρυσοί χορηγοί:

CNP Asfalistiki, Mπύρα Erdinger Alcohol Free, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Άγιος Νικόλαος, Garmin Cyprus, Cosmos Sport, Holland & Barrett, La Roche Posay, Interfreight Logistics, ETKO, Beonix Festival, Sportsoft, KPMG και Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ).

Ασημένιοι χορηγοί:

GO ON Protein Bars, Ισοτονικά ποτά Veroni, ACS Courier, ADTECH, NYX Hotel και Honeywell Travel

Χορηγός Επικοινωνίας: ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1 Radio

Υποστηρικτές:

Brainrocket, FX Careers, The Tribe, Crespo App, Orthomol, ECOMMBX, Green Dot, Stirixis, Nextbike, Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, RunLab και Beet It.

Για περισσότερες πληροφορίες:  www.limassolmarathon.com.

Με πληροφορίες από Limassol Today