Αρχική BusinessNews Λεμεσός: 13χρονη ανακρίθηκε για κλοπή μοτοσικλέτας από διανομέα φαγητού

Λεμεσός: 13χρονη ανακρίθηκε για κλοπή μοτοσικλέτας από διανομέα φαγητού

Υπόθεση ληστείας και κλοπής μοτοσικλέτας διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, η οποία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων εντόπισε τρεις κλοπιμαίες μοτοσικλέτες.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε από 28χρονο διανομέα φαγητού, σύμφωνα με τον οποίο χθες βράδυ έπεσε θύμα ληστείας. Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, γύρω στις 7μ.μ. χθες, παρέδωσε παραγγελία σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Λεμεσό. Επιστρέφοντας, στη μοτοσικλέτα του, τον πλησίασαν δύο άγνωστά του πρόσωπα, τα οποία υπό την απειλή μαχαιριού φέρονται να έκλεψαν την μοτοσικλέτα και να τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τη διάρκεια εξέτασης της υπόθεσης, γύρω στις 9.20μ.μ., λήφθηκε πληροφορία ότι σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό, νεαροί προσπαθούσαν να αποσυναρμολογήσουν τρεις μοτοσικλέτες. Άμεσα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν πέντε νεαρά πρόσωπα, μεταξύ τους και μια νεαρή κοπέλα, να φεύγουν τρέχοντας.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τους νεαρούς και κατάφεραν να ανακόψουν την κοπέλα. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 13χρονη.

Στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας, εντοπίστηκαν τρεις μοτοσικλέτες, μεταξύ των οποίων και η μοτοσικλέτα του 28χρονου. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι και οι άλλες δύο μοτοσικλέτες είχαν καταγγελθεί τις προηγούμενες μέρες ως κλοπιμαίες.

Η 13χρονη οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου ανακρίθηκε στην παρουσία της μητέρας της και ακολούθως αποδεσμεύθηκε

Το ΤΑΕ Λεμεσού και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνούν την υπόθεση

Προηγούμενο άρθροMεγάλο ενδιαφερόν για σπουδές στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Επόμενο άρθροΝαρκωτικά σε καλαμάκι στα κρατητήρια Λεμεσού επιχείρησε να μεταφέρει 24χρονος