Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Σύλληψη 15χρονου για κλοπή

Λεμεσός: Σύλληψη 15χρονου για κλοπή

Συνελήφθη χθες για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 15χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3μ.μ. χθες, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο Λεμεσού, ότι άγνωστοι έκλεψαν το μοτοποδήλατό του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό. 

Λίγη ώρα αργότερα, από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε πληροφορία, σύμφωνα με την οποία σε δρόμο της Λεμεσού, δύο νεαροί  επέβαιναν σε μοτοποδήλατο, η περιγραφή του οποίου ομοίαζε με το μοτοποδήλατο του παραπονούμενου. 

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν το εν λόγω μοτοποδήλατο, με τους δύο νεαρούς. Μόλις οι νεαροί αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, εγκατέλειψαν το μοτοποδήλατο και τράπηκαν σε φυγή. Ακολουθήθηκαν από τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν να ανακόψουν
τον ένα από τους δύο. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 15χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Μετά από έλεγχο στο μοτοποδήλατο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το μοτοποδήλατο που είχε καταγγελθεί προηγουμένως ως κλοπιμαίο. Διαπιστώθηκε επίσης ότι στο μοτοποδήλατο, είχαν προκληθεί διάφορες ζημιές. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.