Αρχική Τελευταία Νέα 15χρονοι κολυμβητές παγιδεύτηκαν σε απόκρημνους βράχους στην Αγία Νάπα

15χρονοι κολυμβητές παγιδεύτηκαν σε απόκρημνους βράχους στην Αγία Νάπα

Δύο ανήλικοι εγκλωβίστηκαν σήμερα το απόγευμα σε απόκρημνους βράχους στην περιοχή Αγίας Νάπας – Κινητοποιήθηκε ελικόπτερο για ανάσυρσή τους – Προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Δύο ανήλικοι εγκλωβίστηκαν σήμερα το απόγευμα σε απόκρημνους βράχους στην περιοχή Αγίας Νάπας και για την ανάσυρσή τους κινητοποιήθηκε το ελικόπτερο ετοιμότητας έρευνας – διάσωσης της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 5 και 10 το απόγευμα, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε σε δύο κολυμβητές οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί σε απόκρημνους βράχους στην περιοχή Αγίας Νάπας.

Οι δύο Κύπριοι 15χρονοι κολυμβητές παγιδεύτηκαν στους απόκρημνους βράχους λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του υψηλού κυματισμού καθιστώντας, την διάσωση τους από ξηρά και θάλασσα αδύνατη.

Ως εκ τούτου το ΚΣΕΔ κινητοποίησε το Ελικόπτερο ετοιμότητας Έρευνας – Διάσωσης της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Αστυνομίας και οι κολυμβητές ανασύρθηκαν με ασφάλεια και παραδόθηκαν σε ασθενοφόρο του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να μεταφερθούν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Πηγή: http://cyprustimes.com