Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Σύλληψη 15χρονου για υποθέσεις διαρρήξεων

Λεμεσός: Σύλληψη 15χρονου για υποθέσεις διαρρήξεων

Στη σύλληψη 15χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, στη Λεμεσό, σε σχέση με δυο υποθέσεις διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, τις οποίες φέρεται να παραδέχθηκε.
 
Συγκεκριμένα, στις 7 Σεπτεμβρίου, 2017, ιδιοκτήτης καταστήματος πώλησης ειδών αλιείας, το οποίο βρίσκεται στη Λεμεσό, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ημερομηνιών 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2017 διαρρήχθηκε το κατάστημά του, από το οποίο κλάπηκαν εμπορεύματα και χρηματικό ποσό, συνολικής αξίας 553 ευρώ.

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις από τις οποίες προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 15χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και η μητέρα του.

Εναντίον του 15χρονου προέκυψε μαρτυρία και για διάρρηξη υποστατικού, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 22 και 23 Ιανουαρίου, 2018, στην Λεμεσό, κατά την οποία από το υποστατικό κλάπηκε μοτοποδήλατο 49 κυβικών, αξίας 400 Ευρώ, ιδιοκτησία 91χρονου.
 
Μετά τη σύλληψη του, ο 15χρονος συνεργάστηκε με τα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία, μετά από υποδείξεις του νεαρού, εντόπισαν και παρέλαβαν το πιο πάνω μοτοποδήλατο για να το παραδώσουν στον ιδιοκτήτη του.
 
Ο 15χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των δύο υποθέσεων διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Προηγούμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός οδηγός μετά από σφοδρή σύγκρουση στη Λεμεσό
Επόμενο άρθροΛεμεσός: Καρναβάλια 2018 – Δείτε εδώ αναλυτικά όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων