Αρχική Τελευταία Νέα 150 Χριστουγεννιάτικα Δέντρα στολίστηκαν στο Ά Δημοτικό Σχολείο Ποταμού Γερμασόγειας!

150 Χριστουγεννιάτικα Δέντρα στολίστηκαν στο Ά Δημοτικό Σχολείο Ποταμού Γερμασόγειας!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 150 Χριστουγεννιάτικα δεντράκια στολίζουν το Ά Δημοτικό Σχολείο Ποταμού Γερμασόγειας.

Με πρωτοβουλία του διευθυντή του σχολείου Χαράλαμπου Αβερκίου και τη βοήθεια του διδακτικού και βοηθητικού προσωπικού, αλλά και των παιδιών, το Δημοτικό Σχολείο Ποταμού Γερμασόγειας Α – Χριστάκειο στη Λεμεσό, μετατράπηκε σε ένα μαγικό, παραμυθένιο εργαστήρι του Αγίου Βασίλη, στολισμένο με 150 χριστουγεννιάτικα δέντρα, με δεκάδες Άγιους Βασίληδες, έλκηθρο, φάτνες, μπουλουκάκια, αστέρια, καμπάνες, κεριά, ένα φανταστικό χιονισμένο τοπίο, καθώς και κόκκινα καπελάκια και μπότες του Άγιου Βασίλη και μια μίνι κόκκινη Ferrari!!

Ο διευθυντής, με τη βοήθεια της ομάδας δασκάλων, βοηθητικού προσωπικού και παιδιών, δούλεψαν για ένα περίπου μήνα με πολλή αγάπη, μεράκι, υπομονή και επιμονή, για να μετατρέψουν το Δημοτικό Σχολείο Ποταμού Γερμασόγειας Α – Χριστάκειο, σε ένα παραμυθένιο τοπίο. Να σημειωθεί ότι ο διευθυντής μάζευε καιρό πριν δεντράκια και στολίδια, τα οποία προέρχονται τόσο από την προσωπική του συλλογή, αλλά και δωρεές από φιλανθρωπικούς οργανισμούς, γονείς και φίλους του σχολείου. Δεν αγοράστηκε ούτε ένα δεντράκι ή στολίδι.
Όλα αυτά τα 150 δεντράκια, καθώς και τα στολίδια, οι κορδέλες, και τα λαμπιόνια, στήθηκαν με αμέτρητες ώρες δουλειάς για ένα μήνα και Σαββατοκύριακα.
Ο στόχος όμως επετεύχθη!!
Οι μαθητές του σχολείου, οι οποίοι προέρχονται από 30 διαφορετικές χώρες, χαμογελούν και νιώθουν στο σχολικό περιβάλλον τη μαγεία των γιορτών, σε ένα σχολείο μια ζεστή αγκαλιά για όλα τα παιδιά μας.
Ας μην ξεχνάμε, ότι τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή των παιδιών, η οποία ενώνει, συμφιλιώνει, γεμίζει τις καρδιές μικρών και μεγάλων από όποια χώρα κι αν προέρχονται και όλοι εμείς στο Δημοτικό Σχολείο Ποταμού Γερμασόγειας Α- Χριστάκειο, ξέρουμε καλά να τη γιορτάζουμε!!!

Χαράλαμπος Αβερκίου

Διευθυντής Ποταμού Γερμασόγειας Α΄ – Χριστάκειου

May be an image of 1 person and christmas tree

May be an image of 1 person, christmas tree and toy

No photo description available.