Αρχική Τελευταία Νέα Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού Δευτέρα 16 Οκτ. – Δευτέρα 23 Οκτ.

Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού Δευτέρα 16 Οκτ. – Δευτέρα 23 Οκτ.

Τη Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 στις 10.30 π.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος, θα παραστεί στη συνεδρία του Συμβουλίου Εκμετάλλευσης Χώρων Διάθεσης / Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων επαρχίας Λεμεσού (ΟΕΔΑ) που θα λάβει χώρα στον Δήμο Μέσα Γειτονιάς.

Στις 12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Προσφορών ΣΑΛΑ.

Την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου στη 1.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στον διαγωνισμό Grand Final of Climate Launchad που πραγματοποιείται στο Χαρουπόμυλο.

Στις 8.30 μ.μ. θα παραστεί στο μουσικό αφιέρωμα στον ποιητή Βασίλη Μιχαηλίδη, στα πλαίσια του έτους Βασίλη Μιχαηλίδη, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, πρώτη εκτέλεση του μελοποιημένου ποιήματος του «9η Ιουλίου του 1821» με ελεύθερη είσοδο.

Την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου στις 8.00 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού.

Στις 11.00 π.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τον υποψήφιο Πρόεδρο κ. Γιώργο Λιλλήκα.

Στις 6.00 μ.μ. πραγματοποιείται διάλεξη στα πλαίσια των ΛΕΜΕΣΙΩΝ με θέμα «Γηράσκω αει γυμναζόμενος» και ομιλητή τον Δρ. Μιχάλη Μιχαηλίδη, στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 6.45 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη συνάντηση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού με εκπροσώπους του Συντονιστικού Συμβουλίου Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού, στο Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο – Κέντρο Μελετών Λεμεσού.

Την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου στις 10.15 π.μ. θα επισκεφθούν το Δήμο μας δέκα (10) Ευρωβουλευτές, οι οποίοι και θα ξεναγηθούν στα συγχρηματοδοτούμενα έργα του Δήμου.

Στις 12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ενώ στη 1.15 μ.μ. με εκπροσώπους της Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας.

Την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου στις 6.00 μ.μ πραγματοποιούνται στα πλαίσια των ΛΕΜΕΣΙΩΝ αγώνες πυγμαχίας στο θεατράκι του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικύ πάρκου.

Στις 7.30 μ.μ. η τελετή βράβευσης αρίστων αθλητών και σωματείων, στο δημοτικό πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου στις 4.00 μ.μ. στα πλαίσια των ΛΕΜΕΣΙΩΝ πραγματοποιείται ο διεθνής αγώνας δρόμου 10 χλμ «Μάριος Αγαθαγγέλου».  Εκκίνηση από το Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο – ΓΣΟ.

Στις 6.00 μ.μ. αγώνες πυγμαχίας στο θεατράκι του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου.

Στις 7.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα χαιρετίσει το 6ο παιδικό φεστιβάλ πολιτισμού, το οποίο διοργανώνεται από τον Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο FUNRAISING και θα πραγματοποιηθεί στις αποθήκες Τρακασόλ.

Την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου  στις 9.00 π.μ. στα πλαίσια των ΛΕΜΕΣΙΩΝ πραγματοποιείται ο αγώνας τριάθλου με εκκίνηση το ανατολικό τμήμα του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου.

Στις 6.00 μ.μ. αγώνες πυγμαχίας στο θεατράκι του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου.

Την Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου στις 7.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα επισκεφθεί το εργοτάξιο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Στις 6.30 μ.μ. θα παραστεί στη γενική συνέλευση του ΕΒΕΛ.