Αρχική Τελευταία Νέα Νεότερα από την Αστυνομία για την τραγωδία στη Λεμεσό – 16 άτομα...

Νεότερα από την Αστυνομία για την τραγωδία στη Λεμεσό – 16 άτομα στο νοσοκομείο (Φωτογραφία)

Νέα στοιχεία για τον άτυχο άνδρα που βρήκε τραγικό θάνατο από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας στην Λεμεσό το βράδυ του Σαββάτου. Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες από την αστυνομία, πρόκειται για μεσήλικα, ο οποίος δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεφύγει, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 9.15 το βράδυ, ενώ στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία έθεσαν σε εφαρμογή σχέδιο εκκένωσης των τροφίμων από τον οίκο ευγηρίας.

Κατά την εκκένωση των τροφίμων, εντοπίστηκε σε δωμάτιο απανθρακωμένο πτώμα (εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι 52χρονος). Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ 16 συνολικά τρόφιμοι, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, με αναπνευστικά προβλήματα, με κάποιους απ΄ αυτούς να παραμένουν για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Στη σκηνή κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος διενήργησε αυτοψία και πιστοποίησε το θάνατό του, ενώ το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί.

Στον οίκο ευγηρίας προκλήθηκαν διάφορες ζημιές, οι οποίες δεν έχουν εκτιμηθεί ακόμη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Το θύμα είχε βάλει την φωτιά – Το ξανάκανε στο παρελθόν

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το θύμα της πυρκαγιάς έθεσε μόνος του την φωτιά στο δωμάτιό του, με αναπτήρα που δανείστηκε από άλλο πρόσωπο, κάτι που είχε ξανακάνει στο παρελθόν.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, η Πυροσβεστική επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η εστία της πυρκαγιάς εντοπίστηκε στο δωμάτιό του άνδρα, που βρέθηκε απανθρακωμένος.

Πηγή: Offsite CY