Αρχική Τελευταία Νέα Χειροπέδες σε 17χρονο, 23χρονο και 25χρονο για τα επεισόδια στο Τσίρειο

Χειροπέδες σε 17χρονο, 23χρονο και 25χρονο για τα επεισόδια στο Τσίρειο

Διάταγμα κράτησης για περίοδο πέντε ημερών εξέδωσε το μεσημέρι το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον τριών προσώπων, 17, 23 και 25 χρονών, τα οποία είχαν συλληφθεί σε σχέση με τα χθεσινά επεισόδια στο Τσίρειο Στάδιο.

Στο δικαστήριο οδηγήθηκαν το πρωί ο 17χρονος και ο 23χρονος, οπαδοί του Απόλλωνα, ενώ ο 25χρονος, οπαδός του ΑΠΟΕΛ, εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο του, καθώς νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο.

Η υπεράσπιση έφερε ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για την 8ήμερη προσωποκράτηση τους και μετά από πολύωρη διαδικασία, το δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης.

Οι τρεις ύποπτοι είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν λίγο μετά την έναρξη του ντέρμπι Απόλλωνα – ΑΠΟΕΛ, όταν περίπου 30 φίλαθλοι των δυο ομάδων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται τόσο για το συγκεκριμένο περιστατικό, όσο και για τα όσα προηγήθηκαν και τα όσα ακολούθησαν της λήξης του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικός της τροχαίας φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ομάδα οπαδών του Απόλλωνα, κατά την προσέλευση τους στο γήπεδο, ενώ στην δεύτερη περίπτωση, με τη λήξη του αγώνα, μερίδα οπαδών του Απόλλωνα φέρονται να άρχισαν να ρίχνουν πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ σε αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να γίνει χρήση δακρυγόνων και του αντιοχλαγωγικού οχήματος «Αίαντας».

Πέτρες προς τα μέλη της Αστυνομίας φέρονται να ρίφθηκαν και από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι αποχώρησαν με την επέμβαση μελών των διμοιριών της Αστυνομίας.