Αρχική Τελευταία Νέα Βρέθηκαν τρία πιστόλια σε διαμέρισμα 17χρονης-Χειροπέδες σε τρεις

Βρέθηκαν τρία πιστόλια σε διαμέρισμα 17χρονης-Χειροπέδες σε τρεις

Τρία πιστόλια και αριθμός σφαιρών ανευρέθηκαν σε οικία στη Λάρνακα, μετά από έρευνες από μέλη της Αστυνομίας, που προχώρησαν και στη σύλληψη τριών προσώπων, ηλικίας 27, 23, και 17 ετών.  

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 1.00 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο τους 27χρονο και 23χρονο, ενώ αυτοί διακινούνταν με αυτοκίνητο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων υποστατικού στην επαρχία Λάρνακας. Μετά από έρευνα που έγινε στο όχημα, ανευρέθηκαν δύο δοχεία που περιείχαν 32 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού 10 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη των δύο υπόπτων.

Οι ύποπτοι μεταφέρθηκαν στα γραφεία του Κλιμακίου της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα, όπου συνεχίστηκε η έρευνα στο αυτοκίνητό τους, εντός του οποίου ανευρέθηκαν 14 κάλυκες φυσιγγίων σε νάιλον σακουλάκι.

Μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας προχώρησαν σε έρευνα σε κατοικία στη Λάρνακα, συγκεκριμένα σε διαμέρισμα όπου διαμένει 17χρονη, με τα μέλη του ΤΑΕ να εντοπίζουν στο διαμέρισμα τρία πιστόλια, καθώς και 40 σφαίρες.

Σύμφωνα με τα υπό μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 27χρονος φέρεται πρόσφατα να προμηθεύτηκε δύο πιστόλια, ενώ ο ίδιος, μαζί με τον 23χρονο και τη 17χρονη, φέρονται να μετέβηκαν χθες σε περιοχή της Λάρνακας, για βολή με τα συγκεκριμένα πιστόλια, που στη συνέχεια ο 27χρονος φέρεται να απέκρυψε στο διαμέρισμα της 17χρονης.

Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λάρνακας και την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) να συνεχίζουν τις εξετάσεις.