Αρχική Τελευταία Νέα Χειροπέδες σε 19χρονο μετά από 3 μήνες για επίθεση με μαχαίρι στη...

Χειροπέδες σε 19χρονο μετά από 3 μήνες για επίθεση με μαχαίρι στη Λεμεσό

Στη σύλληψη 19χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με μαχαίρι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο προσώπων.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από 21χρονο και 18χρονο, σύμφωνα με τους οποίους γύρω στις 10.30μ.μ. της 6ης Αυγούστου 2021, ενώ βρίσκονταν σε αποβάθρα παρά το παλιό λιμάνι Λεμεσού, ήρθαν σε λογομαχία με άγνωστο τους πρόσωπο, ο οποίος στη συνέχεια τους επιτέθηκε με μαχαίρι. Από την επίθεση οι δύο παραπονούμενοι τραυματίστηκαν, ωστόσο κατάφεραν να αφοπλίσουν τον άγνωστο, ο οποίος τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι δύο τραυματίες επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν θλαστικά τραύματα στα χέρια και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, έλαβα εξιτήριο.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, εναντίον 19χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε χθες και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης. Ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση