Αρχική Πρόταση Όταν 2 φλαμίνγκο από τις άκρες του πλανήτη συναντήθηκαν στη Λεμεσό –...

Όταν 2 φλαμίνγκο από τις άκρες του πλανήτη συναντήθηκαν στη Λεμεσό – Η Άντρια και η Λέιλα μας μιλούν για τους στόχους και τα όνειρα τους

DSC_0686.jpg

Είναι πραγματικά μοναδικό στη σκέψη και μόνο πως 2 εντελώς άγνωστοι άνθρωποι μεταξύ τους, κατάφεραν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι και μαζί να χτίσουν κάτι δικό τους για το καλό της πόλης και του νησιού.

DSC_0686.jpg

Η Λέιλα ταξίδεψε από την άλλη άκρη του πλανήτη και συγκεκριμένα το Σίδνεϊ της Αυστραλίας για να εγκατασταθεί μόνιμα στη Λεμεσό και μαζί με την Άντρια να αρχίσουν κάτι εντυπωσιακό και πρωτότυπο για τα δεδομένα της Κύπρου.

Η Αντρια έχει σπουδάσει media production στη Γερμανία, λατρεύει τα ταξίδια και κάθε ταξίδι για αυτήν είναι ένα μάθημα που τη βοήθησε να φτιάξει τα όνειρα της και να συνεχίσει να κυνηγά καινούργια. Έχει συνεργαστεί με πολλές επώνυμες εταιρίες στην Κύπρο αλλά και παγκόσμιου κύρους για παραγωγή περιεχομένου από προηγούμενες δουλειές μέχρι που αποφάσισε να φτιάξει κάτι δικό της.

DSC_0627.jpg

Η Λέιλα είναι Ελληνο-Αυστραλή, γεννημένη και μεγαλωμένη στο Σύδνεϋ, με μεγάλη αδυναμία στην Ελλάδα και οτιδήποτε ελληνικό. Έχει σπουδάσει Μέσα και Επικοινωνία και δούλευε για 5 χρόνια στην Apple. Λατρεύει τις περιπέτειες, να ανακαλύπτει καινούργια πράγματα και με τον αυθορμητισμό της βρέθηκε σήμερα να ζει στη Λεμεσό.

P1070786.jpg

Τις βρήκαμε και μιλήσαμε μαζί τους για το όμορφο έργο τους, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους και μαζί μας διηγούνται την ιστορία του The Flamingo Society.

Για αρχή θέλω να μου πείτε πως έγινε αυτή η ένωση από τη μια άκρη του πλανήτη στην άλλη.

Γνωριστήκαμε με την Λέιλα πριν από ένα χρόνο περίπου στην Κύπρο όταν ήρθε για διακοπές.  Έψαχνε κάποιον ντόπιο να της δείξει την Κύπρο και βρέθηκα εγώ!  Από την πρώτη μέρα αρχίσαμε να συζητάμε με τις ώρες για ταξίδια, δουλειά, για την ζωή στην Αυστραλία και Κύπρο, κτλ. Είμαστε και οι 2 άτομα που θέλουμε να δημιουργούμε και να ταξιδεύουμε. Πιστεύω οι κοινοί μας στόχοι και ο τρόπος σκέψης μας, μας κάνει μια δυνατή και συνάμα δυναμική ομάδα.

Πως ξεκίνησε η Ιδέα του Flamingo Society;

Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που να μας εκφράζει και αγαπάμε ώστε κάθε στιγμή στη ζωή μας να είναι όσο πιο γεμάτη γίνετε. Ενώσαμε τις ιδέες και τα ταλέντα μας για να δημιουργήσουμε βίντεο, φωτογραφίες και Digital Art που να εμπνέουν τους ανθρώπους να σκέφτονται διαφορετικά. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ανοικτόμυαλη και προοδευτική κοινωνια.

Γιατί Flamingo;

Πιστεύουμε οτι το Flamingo ειναι μοναδικό και περίεργο στο είδος του, πράγμα που το κάνει να ξεχωρίζει. Για να μπορεις να πετύχεις όταν είσαι δημιουργικός και προοδευτικός πρέπει πρώτα να καταφέρεις να ξεχωρίσεις.

DSC_0761.jpg

Ποιο το όραμα και οι στόχοι;

Το όραμα μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία σε θέματα όπως η οικολογία, η συνείδηση για τους συνανθρώπους μας και  ευάλωτες ή μεμονωμένες  ομάδες, να δημιουργήσουμε ξεχωριστά βίντεο και φωτογραφίες για διάφορες εταιρίες και οργανισμούς με επίκεντρο το καλό του κοινωνικού συνόλου. Στόχος μας ειναι να ελκύσουμε οργανισμούς και εταιρίες που θέλουν να συμβάλουν στο όραμα μας και να καταφέρουμε να πετύχουμε όλα οσα αναφέραμε μέσω μιας ξεχωριστής και δημιουργικής οδού.

Λέιλα

“Μέσα σε 6 μήνες, έβαλα ολόκληρη τη ζωή μου στο Σίδνεϊ σε μια βαλίτσα (τρεις βαλίτσες, στην πραγματικότητα) και μετακόμισα στη Λεμεσό. Είδα τη Λεμεσό ως μια πόλη γεμάτη ευκαιρίες. Η ατμόσφαιρα, ο τρόπος ζωής και οι εξελίξεις έκαναν μια θετική εντύπωση για μένα.”

Άντρια

Γενικα δεν ειμαι ατομο που μενει σε μια ρουτινα για μεγαλο διαστημα, θελω συνεχεια να εξερευνω, να μαθαινω και να δημιουργω. Γι’αυτο και δεν εμεινα Παφο,οπου μεγαλωσα, αλλα Λεμεσο.Η Λεμεσος εχει μια δικη της αυρα. Εχει ομορφη νυχτερινη ζωη, πολλες επιλογες διασκεδασης και δουλειας και το πιο σημαντικο θαλασσα. Τα συνδιαζει ολα. ”

CSC_0738.jpg

 

Κέιμενο & Φωτογραφίες: Αντρέας Χρυσοστόμου

Ευχαριστούμε την Άντρια και τη Λέιλα για το χρόνο και την όμορφη παρέα τους. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τους στόχους και τα όνειρα τους. 

Για πληροφορίες σχετικά με το The Flamingo Society πατήστε εδώ