Αρχική Τελευταία Νέα Παιδί 2 ετών εγκλωβίστηκε σε αναρροφητήρα πισίνας στη Πάφο

Παιδί 2 ετών εγκλωβίστηκε σε αναρροφητήρα πισίνας στη Πάφο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία συνέδραμε χθες στην επιχείρηση αποπαγίδευσης δίχρονου παιδιού το πόδι το οποίου εκγλωβίστηκε σε αναρροφητήρα πισίνας.

Σε ανακοίνωση της ΠΥ αναφέρεται ότι στις 19.26 χθες λήφθηκε κλήση για αποπαγίδευση του μωρού όταν το πόδι του εγκλωβίστηκε στον αναρροφητήρα (scimmer) στον εξωτερικό χώρο της περιμέτρου της πισίνας οικίας στην Πάφο. Ανταποκρίθηκε ομάδα και όχημα διάσωσης από το Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου και το πόδι του παιδιού απελευθερώθηκε, αφού χρειάστηκε να σπάσει μέρος της περιμέτρου της πισίνας με την χρήση ειδικής εξάρτυσης.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του Νοσοκομείου στο Νοσοκομείο καθαρά για προληπτικούς λόγους.

Εξάλλου τα ξημερώματα γύρω στις 04.02 λήφθηκε κλήση για  πυρκαγιά σε όχημα ο οποίο βρισκόταν σε ανοικτό υπόγειο χώρο στάθμευσης στην Λάρνακα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρνακας με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.17. Η πυρκαγιά περιορίστηκε στο χώρο της μηχανής και στην οροφή. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 χθες το πρωί ως τις έξι σήμερα ανταποκρίθηκε  σε 40 κλήσεις για βοήθεια ,21 πυρκαγιές , 16 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.