Αρχική Τελευταία Νέα Καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και 1 υποστατικό για παραβίαση μέτρων

Καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και 1 υποστατικό για παραβίαση μέτρων

Σε καταγγελίες 2 πολιτών και ενός υποστατικού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 1.259 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 259 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 117 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 340 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 42 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 359 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 126 ελέγχους, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία, ενώ από τους 1.259 ελέγχους οι 16 αφορούσαν τη Λιμενική, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας είπε ότι ο ένας πολίτης καταγγέλθηκε για μη έγκυρο safepass και ο άλλος για μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

Σε ερώτηση αναφορικά με την καταγγελία υποστατικού στην Λάρνακα, είπε ότι αφορούσε καφετέρια, όπου από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το προσωπικό εργαζόταν χωρίς προστατευτική μάσκα και εκδόθηκε εξώδικο €500.