Αρχική ΤΕΠΑΚ 20 βιβλιοθηκονόμοι από πανεπιστήμια της Ισπανίας, της Λιθουανίας, της Τσεχίας, της Πολωνίας,...

20 βιβλιοθηκονόμοι από πανεπιστήμια της Ισπανίας, της Λιθουανίας, της Τσεχίας, της Πολωνίας, του Βελγίου, της Ρουμανίας, της Αγγλίας, της Ελλ

H Βιβλιοθήκη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου φιλοξενεί το 1ο Erasmus Staff Week βιβλιοθηκών στην Κύπρο, από τις 13 έως 17 Ιουνίου 2016, με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών αλλά και την ανταλλαγή καλών πρακτικών που αφορούν τις ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες.

Ανακοίνωση από το ΤΕΠΑΚ αναφέρει ότι “στους χώρους του πανεπιστημίου θα φιλοξενήσει προσωπικό από πανεπιστήμια και δημοτικές βιβλιοθήκες της Ευρώπης, συγκεκριμένα 20 βιβλιοθηκονόμοι από πανεπιστήμια της Ισπανίας, της Λιθουανίας, της Τσεχίας, της Πολωνίας, του Βελγίου, της Ρουμανίας, της Αγγλίας, της Ελλάδας και της Πορτογαλίας.

Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα η Βιβλιοθήκη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου θα παρουσιάσει τον κύκλο εργασιών και τις δράσεις της, οι οποίες προκύπτουν από τους στρατηγικούς στόχους του πανεπιστημίου.

Επίσης, οι εκπρόσωποι των φιλοξενουμένων Ιδρυμάτων θα παρουσιάσουν τις δικές τους δραστηριότητες και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και την πόλη της Λεμεσού.

ΚΥΠΕ…