Αρχική Τελευταία Νέα Αποδιασωληνώθηκε ο 20χρονος που τραυματίστηκε έξω από το Παπαδόπουλος

Αποδιασωληνώθηκε ο 20χρονος που τραυματίστηκε έξω από το Παπαδόπουλος

Θετικά είναι τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του 20χρονου Ευριπίδη, ο οποίος τραυματίστηκε και υπέστη εγκαύματα, το περασμένο Σάββατο, στην προσπάθεια του να σβήσει φωτιά, που μαινόταν σε χωράφι κοντά στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από δύο ημέρες νοσηλείας, o νεαρός αποδιασωληνώθηκε το πρωί της Τρίτης, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σταθερή, αλλά σε σοβαρή κατάσταση.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι έρευνες των Αρχών, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες, τραυματίστηκε ο 20χρονος, ο οποίος επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά που μαινόταν σε χωράφι κοντά στο στάδιο. 

Σημειώνεται πως, η Αστυνομία μετά από έρευνες και εξετάσεις έχει εντοπίσει ορισμένα τεκμήρια στο συγκεκριμένο σημείο τα οποία παραπέμπουν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ παράλληλα προχωρούν στη διερεύνηση της υπόθεσης αξιολογώντας μαρτυρικό υλικό.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 20χρονος που διαμένει πλησίον του σταδίου, πήγε βόλτα τους σκύλους του και σε κάποια στιγμή διαπίστωσε τη φωτιά, επιχειρώντας να την σβήσει. Την ίδια στιγμή, υπήρχε ανάφλεξη της φωτιάς και φαίνεται ότι είχε ριφθεί μολότοφ προς το μέρος του, κάτι το οποίο διερευνά η Αστυνομία.

Άμεσα ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 20χρονος φέρει εγκαύματα στο 45% του σώματός του.