Αρχική Εκδηλώσεις Ετήσια Συνάντηση 2017 και Ετήσιο Συνέδριο στις Σπουδές στη Τσιγγανολογία/ Ρομανολογία του...

Ετήσια Συνάντηση 2017 και Ετήσιο Συνέδριο στις Σπουδές στη Τσιγγανολογία/ Ρομανολογία του Gypsy Lore Society

Η Ετήσια Συνάντηση και το Ετήσιο Συνέδριο του 2017 στις Σπουδές στη Τσιγγανολογία/   Ρομανολογία της Διεθνούς Κοινότητας Gypsy Lore Society  (GLS) θα διεξαχθεί από τις 30 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου 2017 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Λευκωσία, στην Πανεπιστημιούπολη.

Έχουν εγκριθεί ογδόντα εισηγήσεις από την Επιστημονική Επιτροπή του GLS. Με παρουσιάσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων το συνέδριο υπόσχεται να είναι ενδιαφέρον και παραγωγικό. Παρακάτω θα βρείτε τον σύνδεσμο με τις περιλήψεις των ομιλητών.

http://www.gypsyloresociety.org/annual-meeting#TOC-Abstracts

Για την εγγραφή σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Gypsy Lore Society www.gypsyloresociety.org. Αφού συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα παρακαλείστε  όπως πληρώσετε για την εγγραφή σας και για το συμπόσιο. Το κόστος εγγραφής για το συνέδριο είναι: € 40 για τα μέλη του GLS, € 50 για τα μη μέλη.

Μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο μόνο για μια μέρα θα πληρώσουν μόνο 20 ευρώ. Οι συμμετέχοντες μιας ημέρας μπορούν να κάνουν εγγραφή μέσω του πιο κάτω συνδέσμου:

https://sites.google.com/site/gypsyloresociety/2017-conference-single-day-registration

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ  ΜΕΧΡΙ  ΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Από τους τοπικούς διοργανωτές 

Μιράντα Χρίστου ([email protected])

Χρύσω Πελεκανή ([email protected])

Ελένη Κυρατζή   ([email protected])