Αρχική Τελευταία Νέα Επεκτείνονται μέχρι την Άνοιξη του 2022 οι επιχορηγημένες διακοπές

Επεκτείνονται μέχρι την Άνοιξη του 2022 οι επιχορηγημένες διακοπές

Ο Σάββας Περδίος αποκάλυψε ότι θα κατατεθεί πρόταση για επέκταση του Σχεδίου Επιχορηγημένων Διακοπών μέχρι την άνοιξη του 2022.

Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για περαιτέρω επέκταση του Σχεδίου Επιχορήγησης Διακοπών μέχρι την Άνοιξη του 2022 αποκάλυψε ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος.

Μιλώντας στην Εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι ο Υφυπουργός ανέφερε ότι θα κατατεθεί η πρόταση του Υφυπουργείου εντός του επόμενου μήνα για ανανέωση του Σχεδίου το οποίο θα αποτελέσει και ένα κίνητρο για τις επιχειρήσεις να μείνουν ανοικτές τον χειμώνα.

Σημείωσε ότι μόνο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο έγιναν περισσότερες από 300.000 κρατήσεις λόγω αυτού του Προγράμματος και οπωσδήποτε η επέκταση του Σχεδίου είναι κάτι το οποίο επιθυμεί να κάνει το Υφυπουργείο.

“Ο κόσμος να κοιμάται ήσυχος ότι το Υφυπουργείο όταν μιλά για τουρισμό δεν μιλά μόνο για τον εξωτερικό τουρισμό αλλά λαμβάνει σοβαρά υπόψη τον εγχώριο τουρισμό”.

Υπάρχει ακόμα κάποιος χρόνος μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις αφού μένουν κάποιες λεπτομέρειες για να κατατεθεί η πρόταση, ωστόσο στόχος μας είναι να γίνει το συντομότερο δυνατόν ώστε να δοθούν και κίνητρα στις επιχειρήσεις να μείνουν ανοιχτές και κατά την χειμερινή περίοδο, είπε ο Σάββας Περδίος.

Προηγούμενο άρθροΤο ΤΕΠΑΚ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη το διοικητικό στέλεχός του Γιάννη Οικονομίδη που απεβίωσε μετά από πολύμηνη ασθένεια
Επόμενο άρθρο13 μεμονωμένα κρούσματα σε μαθητές και 2 σε καθηγητές