Αρχική Τελευταία Νέα Ζητά προσφορές ο Δήμος Λεμεσού για τις Καρναβαλίστικες Εκδηλώσεις 2023

Ζητά προσφορές ο Δήμος Λεμεσού για τις Καρναβαλίστικες Εκδηλώσεις 2023

Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προσφορές για μουσικές, παιδικές και άλλων ειδών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Λεμεσιανού Καρναβαλιού  από τις 16 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2023.

Οι προσφορές πρέπει να περιλαμβάνουν προτάσεις για καλλιτεχνικό πρόγραμμα συναυλίας, πολύ-θεάματος της οποίας η θεματολογία να συνάδει με τα Καρναβάλια.

Προσφοροδότες μπορεί να είναι:

  • Γραφεία παραγωγών
  • Οργανωμένα Πολιτιστικά Σύνολα
  • Μεμονωμένοι καλλιτέχνες

Όλοι οι πιο πάνω συντελεστές πρέπει να διαθέτουν πείρα στη διοργάνωση εκδηλώσεων (να υποβληθεί βιογραφικό) και να έχουν διευθετήσει όλες τις φορολογικές τους υποχρεώσεις από οποιοσδήποτε Κρατικές Υπηρεσίες.

Διευκρινήσεις και πληροφορίες θα μπορείτε να πάρετε από την λειτουργό του Δήμου των Πολιτιστικών Υπηρεσιών κα. Σκεύη Αντωνιάδου στο τηλ: 25 745919.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε παραγωγές υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου.

Οι προτάσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν μόνο το καλλιτεχνικό κομμάτι της παράστασης / εκδήλωσης. Την τεχνική υποδομή (φώτα, ήχος) θα την παρέχει ο Δήμος Λεμεσού.

Ο Δήμος Λεμεσού δεν είναι υποχρεωμένος να δεχτεί την πιο χαμηλή ή την οποιαδήποτε προσφορά.

Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν και να παραδοθούν στα γραφεία του Πολιτιστικού Τμήματος ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected]  μέχρι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.